- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
akoska07 #3701 üzenetére
Az áruk 20-21K - amit Te linkeltél G.Skill-t nem találok magyar viszonylatban árat...
Szóba jöhet még a Giga UD4 is.Régen utáltam az Asrockot viszont most csak jókat hallok róluk.
Giga lappal egyszer már megjártam, de gariba cserélték, és a 3év is vonzóbb mint a 2...Még nem tudom biztosan -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Mivel az Intel Core i3 / Core i5 / Core i7 2xxx "Sandy Bridge" (LGA1155) topicból "elküldtek", mondjuk van benne realitás, ide is beírom a kérdésemet.
Sziasztok!
Előre is bocsánat a hozzá nem értésem miatt!
Valaki el tudná mondani nekem hogy melyik memóriát érdemesebb venni, a több vagy a kevesebb V-sat? Pl 1.6V vs1.5V vs 1.25V ?
Egy másik kérdés, hogy mi a különbség két ugyanazon tulajdonsággal bíró memória között?
Egyik - másik Ezek között speciel Voltban van eltérés, de ha nem lenne, akkor mi lenne a különbség?
Ti melyik márkát ajánlanátok jobban g.skill vagy a-data (ennél a gaming v2.0 is szóba jöhet.) Nagyjából ugyanabban az árban tudnám megvenni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest