- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
OCZ Reaper
OCZ3RPR16004GK
1600MHz
1.9v
7-7-7-247-7-6-15 1688Mhz, memtest x86+ stabil. Asszem ennyi a vége 2.05Volton Giga Ma790XT-UD4P lapban. Hogy milyen chipek vannak rajta, f*ngom nincs, több fesszel nem próbálkoznék. ;)
Nálam 2V-nál 1700MHz-en stabil 7-7-7-24 en. A 7-7-6-15-ön nem láttam sebesség növekedést, igaz lassulást sem, így meghagytam az eredeti késleltetést.
-
nebancsa
senior tag
Szia!
Ugyan ilyen RAM-jaim vannak, szeretném finomhangolni őket.
A lapom ASUS M4A78E-T
Alapba nem ismeri fel a lap, nekem kellett az 1,9V-ot és a 7-7-7-24-et beállítani. Viszont még kismillió értéket lehet a Ram-nál állítgatni, és minden állításnál újra kell inditani a gépet. Szóval elég hosszadalmas, ezt az időt szeretném lerövidíteni. Tudnál adatokat szolgáltatni milyen beállításokat használsz még, mi vált be neked. Megköszönném.
Másoktól is szívesen várok segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged