- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
nomad138 #4800 üzenetére
Akkor vagy a ram rossz, vagy az alaplapnak lehet vele baja. Olvastam már róla, hogy egyes AMD lapoknak vannak nyűgjei a memóriakezeléssel.
-Bios resetelés (áramtalanítás, gombelemet kiveszed és vissza 1-2 perc múlva)
-Bios frissítés
-Corsair ügyfélszolgálata
-Másik rammal próbálkozni (számtech bolt/otthon)
Nem tudom elfogadják-e a cseregarancia igényt (ramra) ilyen rejtélyes problémával, de ha más nem jön be, akkor nincs mit tenni.
Igazából más ötletem nincs. -
mekker
őstag
válasz
nomad138 #4798 üzenetére
Hát lehetségesnek minden lehetséges, bár általában komolyabb tünetek is jelentkeznek memória hibánál (befagyás,rendellenes működés, kékhalál)
Próbálgasd végig külön-külön a ramokat, lehetőleg több sloton is. Ha ez sem segít, állítsd az alapnál alacsonyabb órajelre, vagy nézz rá a ram feszültségre.
Lehetséges az is, hogy az alaplapod nem tudja valamiért megfelelően kezelni a ramot.
Merevlemez is le lett cserélve? Mert talán az okozhat még ilyen problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest