Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
jugeen
addikt
ne akarj több feszt adni neki, mert az alábbi a nagy büdös helyzet. hiába ütöd meg az 500FSB-t, az NB nem fogja bírni a 2000-et 24/7-re. nem a RAM hibája, hanem a chipset ilyen gyenge. sajna a Blitz Extreme-k sem bírják. egyelőre az x38 sem. ahogy a CPU-nál az FSB limites, úgy a DDR3-nál az NB a limites.
-
-
jugeen
addikt
-
bocs fiúk, tegnap hülyeséget írtam
nem 2.05V -ot kellett volna írnom, csak már fáradt voltam és nem jól emlékeztem. Ma, ahogy bementem a biosba láttam, hogy az biza 2,15V! Sorry.
de ezek már tuti mind 2,15V -on vannak
megvan az 1800CL8, aminek árulják:
[link]
aztán elkezdtem kicsit piszkálni a subtimingeket! a happy end-et nem árulom el, nézzétek meg! de végig, ne tekerjetek egyből a végére!
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nem 2.05V -ot kellett volna írnom, csak már fáradt voltam és nem jól emlékeztem. Ma, ahogy bementem a biosba láttam, hogy az biza 2,15V! Sorry.
Szal szerintem ezek még nem teljesen reális eredmények az everestnél, mert valóban kevéskék DDR2-höz képest.![[kép] [kép]](http://img502.imageshack.us/img502/6288/fr3akcq4.png)