- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plekk
tag
Hali
Segítségre volna szükségem:S
Nem rég vettem a gépem,i5-2500 (sima) proci
ASUS P8Z68V-LX lap
KINGSTON 8192MB HyperX XMP Grey
DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3X2K2/8GX memória
FSP-hexa 500W táp
Sapphire HD 5870 1gb Vapor-X vga1.Kérdésem az lenne hogy ha beállítom a biosban hogy turbo mode enable és a cpu frekvencia auto azaz 3700mhz, a 2 memóriámra pedig amik a dual channel slot-ban vannak 1600 mhz helyett 1333mhz legyen illetve beállitom hozzá az 1,5 V os feszt illetve beállítottam az időzítést is 9-9-9-24 esre ahogy a gyártó honlapján is van és lementem. a gép ujraindul és utána belépek a biosba és azt látom hogy a procim is 4100 valamennyi mhz en működik illetve a ramom is 1648 mhz en működik és 1,65 V on és az időzítéseket is vissza állítja 9-9-9-27 re.
Mit csinálok rosszul?Mi lehet a baj?Miért állít mindent vissza amikor lementem a dolgokat és úgy inditom ujra.
Közben megjegyzem h a windows 7 minialkalmazása azt jelzi h a proci 3300mhz en működik.
Nem értem h mi van....
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest