- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JoceeHunt #3804 üzenetére
Az alaplapod dobozában például, de innen is letöltheted.
A RAM-jaid 1333MHz-en járnak, ami effektív érték, az adatbusz valós sebessége ~667MHz, tehát ez rendben van. Ahhoz, hogy 1600MHz-en járasd őket, ahogy szeretnéd, a RAM-vezérlő szorzóját kell emelned, ahogy már írtuk. Ennek mikéntjét az alaplapod BIOS-ának leírásában találod, amit fent linkeltem.
Mivel a RAM-jaid nem 1333-asok, hanem 1600-asok, ha jól értettem, így bővítésnél is ilyeneket célszerű beszerezned, hogy egyformák legyenek, mert ha belejössz a tuningba, akkor mindet 1600-on szeretnéd majd járatni.
1600MHz cl9-ben simán menni fog nekik, elég annyi VDimm, amennyit a gyártó ajánl.Egyébként, ha totál kínai neked, amiket írok, akkor szerintem hagyd a dolgot így, ahogy van. Menjenek a RAM-ok 1333MHz-en, azt annyi. Olvasgass, tanulj, később belejössz, és magadtól fogsz tudni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- EA Sports WRC '23
- Videós, mozgóképes topik
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest