Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az infókat!
Azért annyira nem kínai, csak még nem nagyon foglalkoztam a témával, és azt hittem ha belerakok 1600-osak akkor azon fog menni. Igazából az tudom hogy 1600-as kell az 1600-as mellé, vagy magasabb ha magasabbon is lehet/akarom járatni ha bírja a ram. Egyedül ezekkel az időzítéses dolgokkal nem vagyok tisztában, nem tudom hogy a 9 9 9 24 az fix-e, ileltve ha emelem a feszt vagy a herzet akkor ez változik-e vagy ez a ram sajátossága és világ életvbe így marad-e.
Gondolom a legjobb ha ugyanezt a ramot venném, de ha jól értem, hogy odafigyelek arra hogy 9 9 9 24 és CL9 legyen ileltve megfelelő legyen a herz akkor nem lehet gond?Az user manual-t értem, csak hiába nézegettem a könyvet, Chapter-ekre van oszta, és úgy oldalazva, nincs benne egy Chapterben sem a 74 oldal, tehát nincs is 74 oldalam
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Androidos fejegységek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.