- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Aktív témák
-
Erunosta
tag
Sziasztok!
Van 4 DB 4GB-os Ballistics Tactical Tracer DDR3 (blt4g3d1869dt2txrg) modulom. Ezeken kétoldalt vannak különálló hűtőbordák.
Csináltam egy nagy hülyeséget. Elraktam őket egy másik fajta modul tartójába amibe ugyan picit feszült, de nem gondoltam, hogy ebből baj lehet.
A 4 modulból 2-nél az egyik oldalon lévő hűtőborda részben levált a chip-ekről. Szerencsére a chip-eknek nem lett baja, a gépem gond nélkül megy velük. Kézzel visszanyomtam rá, de éppenhogy csak ráragadt, ugyanis a thermal pad ragasztófelülete vált le féligmeddig.
Nem tudom mitévő legyek. Találtam neten ilyen hővezető ragasztót (AG TermoGlue). Vegyek ilyet és ragasszam vissza rá a meglévő thermal pad-ot vagy eleve egy új ragasztós thermal pad-ot kellene vennem? Azt se tudom milyen vastagot, még sose csináltam ilyet.
Tudnátok nekem tanácsot adni?Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged