- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Juppí köszi a linket, már le is mentettem...
Na akkor ki tudná nekem megmagyarázni, hogy mért csökken az olvasás/írás/késleltetés... értékei ezeknek az A-data memóknak, ha az FSB-t emelem, de akkor is ezt csinálja, mikor csak a ram szorzójával, felrakom 533-ról 667-re
Tudja valaki mi az oka??? Tudom ne várjak sokat egy Asrock deszkától, de ha a procit tudom húzni kb.3,7Ghz-ig, és stabil (nincs a deszkába feszemelés) akkor egy szorzóállítást szerintem tudnia kellene...
(ja modbios van fent)
Valakinek van 5lete mit rontottam el ???
mod: a via honlapján, a PT880Pro-hoz az van írva hogy DDR2 533Mhz és nemtom számít-e, de az Asrock, pedig úgy hírdeti, hogy DDR2 533Mhz & 667Mhz
Lehet a modbios a gond, esetleg visszategyem az eredeti 1.3 verziót ??? Csak mert az 1.3-ba nincs AGP/PCI freki fixálás, és a proccal szerettem volna próbálkozni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest