- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hy All!
Egy kis tanácsot-segítséget szeretnék kérni a hozzáértő kollégáktól
Nemrég váltottam vissza asztali konfigra 3 év notebook-ozás után,és hát nem igazán vagyok jelenleg képbe a tuning témában....
Egy Asus P5LD2-VM DH lapom van,és jelenleg sajna 2x512 Samsung DDR667 van benne. Az lenne a kérdés,hogy miért nem tudom 345 fölé vinni a DRAM frekit,és nem enged 1.9V-nál nagyobb feszt. A feszt max 2.1-ig emelném,nem hiszem hogy annál többet elbir ez a ram... De azért annyit birni kéne neki,nem? Tudom,hogy nem lehet eget verő eredményeket várni ettől a RAM-tól,de azért szeretném kihozni amit lehet. Most 3-3-3-4-en fut stabilan egyébként. Lehet hogy ez a proc,illetve a pcie frekivel van összefüggésben,mert eccer ezt már eljátszottam a CPU tuningnál is...
Ha valakinek van tapasztalata,vagy 5lete az nagyon jó lenne. Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest