- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
Elolvastam, bár nem vagyok perfect angol. Éjjel nem jól irtam,3.33D-van a ram szorzó, mert 3.00D nincs is.
Most futtattam egy jó 3/4 órás prime -ot de stabil, máskor tovább is futtattam, de nem hibázott. A proci E5400 333X10.5 re van állitva.A mellékelt képen kicsit tulfeszeltnek tűnik, de igy stabil ha ez a ram van a lapban. Ha egy lépcsővel lentebb veszem már hibázik. 1.3V a biosban az érték amit kapott. 1.2875V vid. Ha lentebb veszem kell az LLC, de azt nem használom, mert pár hónapja átbeszéltük, hogy nem jó a lapnak. KHX-emmel egy kicsit kissebb feszen is megy. És a problémám nagyon gyszerűen fogalmazva, ha a latch nem auton van, nem indul el. Most is próbáltam, teljesen alapra tette a biost, még az órát is.Illetve ha feszt fixálok neki valamit, ugyanez a helyzet.Próbáltam végigzongorázni, de nem indul el.Csak ha normal-on van.2.2V-os a ram. Most bios, vagy everest szerint is 1.84V kellene, ha ezt fixálom nem megy. Ha számolok a drooppal, és adok neki 1.9V-ot, akkor sem.De egyikkel sem csak normal beállitással. A lap az nem hibás, mert a KHX-ekkel teljesen normálisan működik.(kettő ilyen lapunk van, már cserélgettem a cuccokat egyikből a másikba mind a kettő ugyanúgy viselkedik KHX-el, és a Crucial-al is. Tehát CPU core 1.3V és az összes többi fesz normal, a latch auto, PCI freki 100. Szeretném beinditani 1066MHz-en a memót. Ha nem megy nem baj, már mondtam jó igy is, csak nem értem. Ha van kedved segiteni mondj valami beállitást, ha nincs kedved szólj és ennyiben maradt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest