- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Passape
tag
Amennyiben a rövidített káromkodásoknál mélyebb mondanivalóval rendelkező gondolatok ("Bazz") nem szakítják meg, a másik fél (nyilvánvalóan nem létező) kirívóan agresszív viselkedésmódjára "ha megdobnak kővel dobd vissza mennykővel" típusú kikényszerülő válaszolási ingeredet. Abban az esetben nem tartom túlzott mértékben valószínünek, hogy bármely józan megítélésü PH! felhasználó tüntető támogatással jutalmazná az általad tényeknek tekintett mondanivalód ilyentén formába való öntését, ezen publikus csatornákat használva. Remélem véleményem nem volt sértő, igyekeztem kerülni azon kifejezéseket, melyek sértőek lehetnek rád nézve.
Mindenkinek jó PH!-zást és indulatoktól mentes fórumozást kívánok. -
winfier
senior tag
Erre írtam az okoskodást: "nekem a kétoldalas crucialom 2.35Val ment 1250et cl5ben akkor miről beszélünk?...."
ÉS MILYEN TÉNYEKET ÍRTÁL LE
én nem látok olyat, hogy te tényeket írtál volna le "az lenne, hogy ez a minimum tőlük". Még ki sincsenek rendesen tesztelve. Tényleg nem valami szép a modorod
részemről vége az OFF-nak
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest