Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
KaraDani
üzenetére
Szerintem felesleges a 6GB és a DDR2 ára csak lefelé mehet (most a Ft árfolyamtól tekintsünk el) szóval felesleges megvenni kvázi előre. Ami a tuningot illeti semmi sem garantálja, hogy négy modullal fog úgy menni, mint kettővel (több példa van az ellenkezőjére)
Ha kell a 4 GB szerintem inkább add el a 2x1-et és vegyél egy 2x2-es kitet, úgy nagyobb sanszod van jobb tuningra, meg azért is, mert most még könnyebb eladni 2x1GB-ot, mint mondjuk egy év múlva.Szerintem inkább a multitaszk miatt van a folyamatonkénti "korlát" ami megint csak ilyen féligazság, de mindegy mert 64 biten se jobb a helyzet enni meg nem kér a parancs, ez ilyen "ártani nem használ" ha beírod, specifikusan segíthet, én így használom, káros mellékhatása nincs, nem nagy meló egy emelt szintű parancssorba beírni egy sort, szóval miért ne, ha csak egy dolog van amibe nem szaladok bele emiatt már megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Asus Zenbook 13 laptop
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest