- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskose7
csendes tag
Nos a combat reting akkor valtozik ha 30-utan cuccokat veszel a karakterednek!Ugye mint a WoW ban is vannak pve es pvp szetek.Mondom a pve szet lenyeget mert en is pve vagyok.Az elejen Marks of Triumphot kell gyujteni instakbol ami nagyon konnyu t1-et kiszedni nekem majdnem egy laza 3 ora volt cigiszunetekkel stb.A combat ratingben azert tudok segiteni mert az en Zold Lampas karakterem is megakadt 42-nel de full T1 voltam.El kell menni egy Vendorhoz ami arulja a 30-as szint legelejen az alap ruhakat.Ott venni 2gyurut a legjobbat persze,trinketet,fegyot stb...ezt mind felhuzod es megvan elvileg a tobb rating.Szerintem az a baj hogy biztos van ilyen lvl20,19...szintu cucc rajtad.
-
alevan
őstag
Van valamelyk PVP szerón magyar klán?
-
BladeHero
tag
Ha van magyar klán én szívesen csatlakoznék.30-as szintű vagyok.IGN: BladeHero4
-
smdhorda
csendes tag
nos én is szívesen cserélnék infót más játékosokkal,
- a combat rating pl. azt sem tudom mitől változik,
- az árusok közt van egy gyémánt fizetőeszköz sem tudom honnan szerezhető.
van ugye conquest és triumph emblem mindenféle de nem hogy el lehet veszni a városban még azt sem tudom mivel kéne fizetnem.
az ingyenes verziót így elég gyorsan eluntuk több pajtimmal ennek örömére
+azt veszem észre mintha rengeteg küldetést is csak solóban lehetne teljesíteni (30on az insták challenge módja)ami nem valami hangulatos mmorpg lévén szerintem
kár, hogy pár kezdeti in-game segítségen kívül én még nem sok traininget láttam ha eléri az ember a 30ot mit kezdjen magával vagy a vendoroknak van-e rendes térképe.... így elég gagyinak hat -
ricshard444
veterán
Láttam,hogy még itt nincsen ennek a játéknak topikja,és szerintem sok hasznos információt tudnánk egymás között megosztani.
Nekem pl az lenne a kérdésem,hogy a Combat Ratingem miért akadt meg 38-39 között,amikor már 3 új cucc óta annyin áll,mára megint visszaesett 38ra amikor tegnap kilogolásnál 39 volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Napelem
- Call of Duty: Black Ops 7
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Vírusirtó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs