- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lunky88 #2259 üzenetére
Nálam is ez - igaz csak most kezdtem de 10 percet se élek mert a zombik a végtelenségig kergetnek...
Nagynehezen bezártam az egyiket az épületbe, erre jön egy másik
Amúgy mennyi a normális FPS ennél a játéknál ? Most átraktam SSD-re mert elég sokáig töltött, de így is van, hogy 30 FPS alá megy egy GTX 970-el. -
Gilthanas
aktív tag
válasz
Lunky88 #2201 üzenetére
Egyetértek, hogy nem komplex még a játék, de az "öldösöd a többieket" úgy néz ki, hogy ölsz, aztán 2 x megölnek. Megint ölsz talán aztán 2 x megölnek. Aztán nem ölsz senkit, de megint 2x meghalsz (Katonai területen nézve általában
És ugye folyamatosan mászkálni kell lootolgatni stb. Szóval nem fullad ez annyira unalomba, mert a harcok sokkal izgalmasabbak amiatt, hogy nem akarsz meghalni.
A járműveket én is hiányolom nagyon... V3-at sose találok, Heli crash siteot meg 7 hónap alatt egyszer találtam csak, akkor sem volt ott semmi..
Szóval ne írd le azért a gamet, mert nem uncsi öldösés van, hanem meghalósdi inkább
A BF4 valóban öldösős és az uncsi is annak ellenére, hogy vannak járművek. A 100x meghalok 1 perc alatt és újraéledek teljes gearben számomra az uncsi.
És tegyük hozzá, hogy jobban optimalizáltabb és hibamentesebb, mint egy Arma 3 mód. Még így bugos alfa verziójában is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest