Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lunky88
üzenetére
Nálam is ez - igaz csak most kezdtem de 10 percet se élek mert a zombik a végtelenségig kergetnek...
Nagynehezen bezártam az egyiket az épületbe, erre jön egy másik
Amúgy mennyi a normális FPS ennél a játéknál ? Most átraktam SSD-re mert elég sokáig töltött, de így is van, hogy 30 FPS alá megy egy GTX 970-el. -
Gilthanas
aktív tag
válasz
Lunky88
üzenetére
Egyetértek, hogy nem komplex még a játék, de az "öldösöd a többieket" úgy néz ki, hogy ölsz, aztán 2 x megölnek. Megint ölsz talán aztán 2 x megölnek. Aztán nem ölsz senkit, de megint 2x meghalsz (Katonai területen nézve általában

És ugye folyamatosan mászkálni kell lootolgatni stb. Szóval nem fullad ez annyira unalomba, mert a harcok sokkal izgalmasabbak amiatt, hogy nem akarsz meghalni.
A járműveket én is hiányolom nagyon... V3-at sose találok, Heli crash siteot meg 7 hónap alatt egyszer találtam csak, akkor sem volt ott semmi..
Szóval ne írd le azért a gamet, mert nem uncsi öldösés van, hanem meghalósdi inkább
A BF4 valóban öldösős és az uncsi is annak ellenére, hogy vannak járművek. A 100x meghalok 1 perc alatt és újraéledek teljes gearben számomra az uncsi.És tegyük hozzá, hogy jobban optimalizáltabb és hibamentesebb, mint egy Arma 3 mód. Még így bugos alfa verziójában is...
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- Goddess of Victory:Nikke
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő