- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Aktív témák
-
MageRG
addikt
válasz
gborisz #4917 üzenetére
Kipróbálhatod egy 3K-s kontrollerrel. Utána úgyis az kívánod, bár vettem volna egy normálisabbat.
Nézz be, a kontrolleres topicba.
Én egy olcsó PS3 klónnal kezdtem, gyorsan váltottam egy 6K-sra, és most már egy eredeti PS4 dualshockra ácsingózok...(Az olcsót eladnám, de nem akarok rosszat senkinek, mert nem tud XInputot.)
-
Djuree
félisten
válasz
gborisz #4917 üzenetére
én is pc-ről váltottam anno, sőt van is gémer laptopon még most is a ps4 mellé. hát szokni kell nyilván, de én már nem szívesen egerésznék, kényelmesebb egy nagy tv előtt a fotelbe elterpeszkedve. persze így is lehet egérrel is akár, de valahogy kényelmesebb gamepaddal. már nem szívesen szoknék vissza.
én azt mondom vegyél egyet ha nem tudsz kölcsön kérni, de ne a leggagyibbat, azzal lehet elmegy a kedved.
de adj magadnak időt, szokni kell ha még nem játszottál gamepaddal.
én még anno x360-on már jobban toltam a cod-ot mint a haver aki vett ilyen átalakítót amivel lehetett egeret rakni a konzolra. az az xbox360 gamepad sokkal jobban kézreállt mint a ps4-es, ha tudsz olyasmit vegyél. használtan már nem drága egy x360 gamepad. legjobb...logitech gyártja nekik.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest