Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Üdvözlet az uraknak! Ugy néz ki hogy jóapám befejezi a nyár végén a vezetést és felajánlja a családi Sanderot használatra (sandero2, 2019 januári átvétel, valami 7x Lósagy ,1000-res fűnyírómotor, cca. 19500 km "futás teljesítmény". Vezettem pár ezer kilómétert, tudom hogy mire "képes".
Érdeklődnék, hogy van e eme műremekhez valamiféle könyv, javítási segédlet, villamos rajz és efféle. (vagy valami műszaki fórum) Nem akarok motort meg váltót önállóan cserélni benn, de azért egy nyűves olajcserére had ne kelljen időpontot kérnem, meg füzetni a 38-ezres rezsióradíjat.
Most egy 24 éves Punto 2-est használ a családunk, és megmondom őszintén itt a kisvárosban és a közelben járkáláshoz tökéletesen megfelelő az alap 1,2-es fire motorral is, de lassan kihalnak a Puntos márkatársi oldalak, és már a jó öreg kínaiak is alig gyártanak hozzá valamit. (Most épp a csíklámpába kerestem volna hozzá ködlámpa betétet) éa azért már lassan veterán életkorú...
Nem agycsl, de mondjuk tavaszig valami villamos rajz jó lenne a Dákiához, mert a mai közlekedési morál miatt megvettem már ebbe is 70mai 800SE szettet és jobb idő esetén bele is applikálnám.
(nem viszem szerelőhöz, mert a jó öreg Puntoba is én raktam bele minden kiegészítőt (riasztó, kamera(ák) effélék, és mivel van szerencsém villamos munkakörben eltölteni az életem elmúlt 30 évét, jobban megbízom magamban, mint másokban. Rossz tapasztalat több autónkkal is.)
Köszönettel...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Revolut
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest