Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Da Tricky
csendes tag
Május 16. Kedd
A mai napom nem is sikerült valami nagyon jóra! Elég jól indult igaz, majdnem kaptam egy beírást az angol tanáromtól. Éneken énekeltünk, kénytelen voltam én is, mert amúgy beírnak az osztályfüzetbe. Utána jött a halál: nyelvtan. Na és kiosztották a dolgozatokat! Az osztályátlag 3-as lett. Ez magunkhoz képest jó eredmény. Nekem sajna 4-es lett! Két ponttal csúsztam le az ötösről
... Kiosztották a tollbamondást is! Az is 4-es lett, na akkor nagyon dühös lettem. De megint két ponttal csúsztam le az ötösről, HIHETETLEN!!! Így második félévben most van két 5-ösöm és két 4-esem, ami pont négyötöd. Na de nem szomorkodok, mert csak előre nézek és minden jó lesz! Aztán nem ebédeltem: 1. azért, mert még nem adták ki a kaját, 2. azért, mert láttam, hogy paradicsom főzelék lesz, 3. azért, mert nem is volt étvágyam. Aztán hazajöttem, most tanultam és most megyek megint tanulni! PEACE!!
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple MacBook
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... Kiosztották a tollbamondást is! Az is 4-es lett, na akkor nagyon dühös lettem. De megint két ponttal csúsztam le az ötösről, HIHETETLEN!!! Így második félévben most van két 5-ösöm és két 4-esem, ami pont négyötöd. Na de nem szomorkodok, mert csak előre nézek és minden jó lesz! Aztán nem ebédeltem: 1. azért, mert még nem adták ki a kaját, 2. azért, mert láttam, hogy paradicsom főzelék lesz, 3. azért, mert nem is volt étvágyam. Aztán hazajöttem, most tanultam és most megyek megint tanulni! PEACE!!