Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az az igazság, hogy hárommal feljebb már leírtam. Azóta annyit javult a helyzet, hogy torrenten néha tudok mérni 20-25Mb-ot is, de ez a plafon és csak kábelen,PC-n. A mérésem továbbra sem megy 300 fölé kábelen, közvetlen PC-n mérve (Speedtest). A Wi-Fi-m továbbra is max 50, de ez lehet hogy javul, ha be tudom élesíteni a már megkapott DIR-842-őt. Erre két nappal ezelőtt ráment már majd két órám, de nem sikerült. Ez a PPPoE nem tiszta számomra :
A Huawei menüjében ezt találtam :
Itt kéne kitörölnöm mindkét mezőt és a D-Link-ben pedig beírnom felhasználónevem@@t-online.hu/ jelszavamat? Azt a jelszót, amit a Telekom felületén meg is tudok változtatni?
És ha már itt járunk van még egy gondom, mióta a Huawei-t bekötötték : A Popcorn A300-amra eddig hiba nélkül torrenteztem három éven keresztül. Most viszont ha elindítok egy letöltést az egy idő után leáll, mert megszakad a kapcsolat. Ez teljesen random, van, hogy az indítás után nagyon hamar, van, hogy csak pár perc múlva. A PC is elveszíti a Popcornal a kapcsolatot oda-vissza, tehát a megosztott mappáimat sem érem el a lejátszóról és a lejátszót se érem el a PC-ről. Ezen csak a lejátszó újraindítása segít. Ha ez megvan, indítom a torrent letöltés folytatását, de egy idő után megint ez történik. Újra és újra és újra. Tele van a hócipőm, de nem jövök rá mi lehet a baj. Hozzáteszem, ez alatt végig van IPTV-m és internet elérésem a PC-n, és WiFi a fiam szobájában is, tehát a NET nem szakad meg. Sőt, azt is leteszteltem már, hogy ha WiFi sticket dugok a Popcornba és azon megy rá a NET nem vezetéken, akkor minden tökéletesen működik.Ahogy vissza állok kábelre, megint kezdődik minden előről

Na ez nem lett rövid, de talán valaki tud segíteni mert nagyon tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest