- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglepetésszerűen ma hozta meg a futár a netmánia 1000-es telekomos internet előfizetés megrendelése és beüzemelése után a D-Link DIR 842-es AC1200-as routert. Nagyon megörültem neki, mivel kütyümániás vagyok. !!!! Sikerült beüzemelnem 3 órás küzdelem után. Az érzelmeim vegyesek, de a végeredmény pozitív. Ha meg akarod magad kímélni az idegbajtól , akkor ne akard switch módú AP-nek beüzemelni. A fő routerben kioszthatsz neki a MAC címének megfelelően egy IP címet, de ez a pillesúlyú vas csak azt szereti, ha a WAN portjába dugod a hozzá érkező UTP kábelt (ha ezt elfogadod akkor 3 órát az életedből megspórolsz). Ez a vas mindenképpen NAT-olni és DHCP szervert játszani akar és ezt a menüjében sehol nem találod meg. A LAN-nak adj egy értelmezési tartomány határán lévő IP címet mittomén 192.168.17.1 például, és minden tökéletes lesz.A WIFI menüben keresd meg és nyisd ki a további lehetőségek vagy ilyesvalami menüpontot.
A negatívumook:
-nincs súlya
-nincs a támogató oldalán egy új firmware
-nem sok lehetőség van a konfigurálásraA pozitívum: szerintem nagyon jó a biztosított sávszélesség.
Egy nagy kérdőjel: Mariska néni mit fog kezdeni ezzel az átlagtól nagyban eltérő vassal ,mint amúgy háziasszony,midőn utólag meglepetésszerűen hirtelen a semmiből minden előjel nélkül meghozza neki a futár a riska tehén fejése közben?
Ja mégegy szempont: szokás szerint én meg sem néztem, hogy mi van a hozzá adott CD lemezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest