Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Bono'
csendes tag
válasz
Levi123 #1983 üzenetére
így próbáltam jelszónélkül, a sajátra nemmegy fel a teló, másik kósza wifi jelre meg simán felszalad. a 2 gépem között kábellal megy a net, WLAN-re csak telóval csatlakoznék, ha sikerülne.
Ja igen és nem csak az opera nem működik, hanem semiféle netes dolog se. inaktív a hálózat miután csatlakoik a teló. -
Bono'
csendes tag
-
Bono'
csendes tag
Igen, ez a helyzet, kiírja hogy "csatlakozva" és mire átváltok az mobil operára már inaktív a vonal, és azt írja hogy "a hálózat nem elérhető" vagy vmi ilyesmi. Nemtudom mivan, de ma próbáltam egy kölcsönkért, N95-el sikeresen felmásztamrá és ment a net. De akkor még mindig nem értem hogy egy másik WLAN-t miért tud használni, csak a sajátot nem =S
Még egy dobásvan, újrahúzom a telót, hátha... de ha nem akkor vissazviszem a routert. -
Bono'
csendes tag
Sziasztok!
D-link DI-524-esem van, remekül megosztja a netet kábelen 2 gépre, de a WLAN-t is szeretném igénybevenni a telómmal (SE P990i).
A WLAN-on van egy WEP jelszó, telefonba ezt is beállítottam, mikor kapcsolódik a telefon aktív a WLAN, de utánna inaktívitását jelez, (jelszó nélkül is ugyan ez a helyzet) holott egy másik WLAN-ra szónélkül felmegy és vígan használja, szóval nem a teló a ludas.
A router WLAN-jával lenne a gond?
Mik a jó beállítások?Üdv: Bono'
Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest