- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- D-link di-524 router, és beállítása....
- (téma lezárva)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
2900 - 2801
2961 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Danaf
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan esettel, hogy a DI-524 routerhez nem minden adapterrel tud csatlakozni?
Asztali gépemmel vezetéken keresztül csatlakozok, azzal semmi gond.
Dell laptop beépített wlan-nal szintén működik.
Sőt, még egy FS PDA wifi-jével is tudok csatlakozni.De akárhogy próbálkozom tesóm asztali gépével, sehogyan sem sikerül a routerrel együtt csomagban vett DWL-122 usb-s adapterrel.
Kaptam kölcsön egy másik usb-s wlan cuccot (t-plink), de azzal sem megy.
Ami a legfurcsább, hogy ezzel a két adapterrel a laptomom sem tud, tehát nem az op.rend-el van gond.Már végigpróbáltam a routeren mindent: összes csatorna (1-13-ig), kódolás teljes kikapcsolása, reset... stb.
A firmware a legújabb (???) 2.07 (2008.03.18).Valakinek ötlete?
-
Joe215
aktív tag
még annyi hozzá, hogy a power, wan, wlan, és az 1 -es led világít viszont a status nem.
-
Joe215
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy DI-624 -es routert és az istennek sem tudom összehozzni a gépemmel.
Win7 van a gépen. Összedugdosom ahogy a leírásban szerepel, tápkábel - wan - ethernet
egyenes kábellel. Gép ujraindít és semmi.
Böngésző indít, 192.168.0.1 beír és nem találja.
A router volt resetelve, áramtalanítva és egy jezsuita pap is végzett rajta ördögűzést mégis semmi.
A hálókártyán TCP/IP 4, 6 engedélyezve, telepítve, automatikus IP cím engedélyezve.
T-home -os optikai netre csatlakozna.
Mi lehet a gond?
Ha régebben nem jó firmware -t raktak rá azt lehet -e valahogy orvosolni? -
derdevils
csendes tag
Sziasztok...vettem egy ilyen modemet,hogyan tudom teljesen resetelni? ugyanis akitöl vettem bele kontárkodott(meg vette ujonan,majd be állítja,de sikertelen volt) el felejtett log outtal kilépni sztem,ám a teljes resetet nem engedi....igy a 192.168. bla bla cimen nem tudok be lépni a kezelö felületbe.... a 10 -30 másodperces reset gomb tartás nem segit,sem kikapcsolt sem pedig be kapcsolt állapotában sem,aki tudja a megoldást legyen szives irja le nekem.
Elöre is köszöntem!... -
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Most már meguntam és gondoltam kérdezek...
1.) Olyan problémám akad már sokadszor (lassan 1 éve..
), hogy van egy laptop, ami mindig kiüti a routert.
3 laptopunk van, 2 gond nélkül viszi a netet, viszont a 3. (a legújabb) az rendszeresen kinyírja a routert annyira, hogy a wifi nem működik egészen addig, míg ki nem húzom és vissza nem dugom a routert. Vezetékről megy, csak vezeték nélkül nem. Teljesen random történik ez, mert előfordult már olyan is, hogy 5 perc netezés után gond volt, de sokszor megesik az is, hogy 4-5 órát is bírja...2.) A másik problémám, hogy laptopról még csak-csak jó a net, de telefonon borzalmas. Egyes oldalak villámgyorsan bejönnek, egyes oldalak viszont percekig is töltenek. Pl. leginkább az org és com oldalak, de ez is változó.
Előre is köszi mindenkinek!

-
hundavid80
csendes tag
Akinek sebesség problémája van, nyugodtan kérdezzen. Én nagyon sokat olvastam utána, s megtaláltam a megoldást. 22-23 Mbs most a WIFI sebességem ezzel a kütyüvel. üdv: hundavid
-
psycroptic
őstag
A DHCP fülnél nem lehetne valahogy kikapcsolni a Lease Time funkciót? 1 week-re van beállítva, és hiába kapcsolom ki naponta a gépet, akkor is menetrendszerűen vasárnaponként levágja a két gépet a hálózatról és netről. Esetleg más megoldás létezik?
Kábel internetem van amit összekötök a routerrel és a router össze van dugva két PC-vel.
-
Trevi
tag
-
Levi123
senior tag
-
Trevi
tag
-
Levi123
senior tag
-
Trevi
tag
Sziasztok 524 tulaj vagyok már 5 éve de 2 év után állandóan u torrentezés közben újra indul a upc-s modem és a router nem látja a modemet! Mit lehet tenni, hogy ne keljen újra indítanom állandóan! respect

-
Levi123
senior tag
-
xcds
őstag
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
-
xcds
őstag
-
andris74
csendes tag
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
-
andris74
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy di-524 routernek mekkora fe-le töltést kéne tudni WLAN-on. Kábeles kapcsolattal Digi neten a router nekem 40/40 tud, ennyi router nélkül is, de wifin meg csak 8/8-at érek el. Ez normális?
-
xcds
őstag
-
Levi123
senior tag
-
xcds
őstag
-
Levi123
senior tag
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Mostanában kb naponta egyszer belassul a net és ha újraindítom a rootert, akkor megint jó. Tapasztalt már vki ilyet?
-
rigo88
aktív tag
-
therev
csendes tag
Gondolom már többen is írtak emiatt, olvasgattam is, de nem találtam (működő) megoldást...
Adott egy Dlink 524 router. kb 2 éve vehettem, hibátlanul működött.. május 1-én, a munkanapján ő annyira megünnepelte ezt a pihenős napot, h azóta nem is működik. Minden világit, aminek világítania kell. Telepíteni nem tudom, az ethernet cuccal van baja. Feltételezem, h ő lehet a lúdas, de nem tudok megoldást sajnos
(Modemről megy a net.)Valaki?!
-
Silverss
aktív tag
-
rigo88
aktív tag
üdv
access point clientként lehet használni a routert?
ha igen hogy?
köszi!
r -
vadászcsiga
félisten
-
pilaka
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy használt DI-614+ wifis routert. Előtte beszereztem mindenféle leírást a beállításaihoz.(ez az első routerem) .A LAN kapcsolat mind a négy porton működik pc, xbox . A Wlant viszont nem tudom működésre bírni ...a laptopom nem látja ezt a hálózatot , a környéken levő nyitott hálózatokat látja , de ezt nem .A WLAN beállításainál , megpróbáltam titkosítottan és anélkül is ...a laptop nem látja , a laptopon is beállítottam a vezeték nélküli hálózatot , amikor titkosítva volt. A WLAN led meg sem villan...a küldött csomagok nál 0 van.
Valamit biztos nem értek vagy elrontok....Segítsetek. -
mongo
tag
-
mongo
tag
-
Silverss
aktív tag
-
kali
legenda
-
Ery
tag
-
Ery
tag
-
gzbotii
nagyúr
-
Levi123
senior tag
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok!
Kisse off, de:
Egy D-Link DIR300 tipusu routerem van, lassan 1,5 eve hasznalom. Az lenne a kerdesem, mennyi az elettartama egy ilyen eszkoznek (altalaban) Tobbnyire non-stop mukodik, ritkan jut eszmebe ejjelre is kihuzni. Egyaltalan jot tesz neki, a sok ki-be kapcsolgatas

Koszonom

-
Iomega
addikt
-
kali
legenda
-
Ery
tag
bocsi de milyen csatornákra gondolsz?
-
kali
legenda
-
Ery
tag
sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van egy ilyen routerem. A wifi laptopon tökéletesen megy rajta, viszont a telefonokat nem igazán szereti. Nagyon lassú rajtuk a net, 10 percenként körülbelül 1 percig lehet normálisan használni, utána használhatatlanul lassu aztán hirtelen kicsit jobb.
Mit lehetne tenni, hogy telefonról is normálisan lehessen netezni? -
Iomega
addikt
-
Silverss
aktív tag
-
Slash20
tag
Délután egyszer visszadugtam a routert, és nem ment a futófény...ekkor sikerült begépelni a 192.168.0.1et és ott nézegettem a beállításokat.Egy két dolgot állítottam, aztán mindig kiírta hogy a router újraindul, ez oké is volt kb 3 beállításnál, de utána ahogy újraindította újra csak a futófények mennek a végtelenségig...reset, ki be áramtalanítás utána is. Nem tudom mi lehet...
-
Mikuland
tag
Siker!

Kösz még egyszer!
Az újra indítás után simán fel ment a friss firmware. -
Mikuland
tag
Levi123 és Iomega, köszönöm a segítséget!
Most, hogy raknám a frissítésést, nem tudom elérni megint a routert.
Azt írja, hogy busy.... asszem ez az elfoglalt Angolul... -
Iomega
addikt
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
-
Ixibit -
csendes tag
Sziasztok!
Nekem és ismerősömnek dlink 524-es routerünk van tegnapig tökéletes működött de tegnaptól ugyan az a hiba mint amit leírtak nem lehet felcsatlakozni rá. Minden led villog vagy vagy sorba felgyullad, ha valaki tud valami megoldást legyen szíves megírni.
-
Mikuland
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem észre, hogy a routerem wep-es titkosításból át állt nyílt hálózatra.
Ezt képes magától megtenni, vagy valaki meghekkelte?
Reggel hosszas munkával átírtam a jelszavakat és a titkosítást WPA-PSK (AES)-re.
Kicsit vért izzadtam, de most okés.... Kérdés, hogy ezt mi okozhatta? Firmware hiba, vagy csak a végét járja?
Firmware Version: V2.04, Fri, Apr 28 2006 -
Slash20
tag
Sziasztok! Kaptam egy dlink 524-es routert, előéletét nem tudom, bekötöttem ahogy az ábrák mutatták, a status led villogott, de nem tudtam kábelon keresztül felcsatlakozni, wlant látta a telefon, de kódot nem tudtam hozzá. Ekkor nyomtam egy resetet, és azóta akármit csinálok, egyszer csak elkezd egyszerre villogni a status és wlan led, aztán az össze led futófényként végigmegy. Ezt csinálja megállás nélkül. További resetekre is ezt reagálja. Lehet már alapból rossz volt, nem tudom, van ötletek hogy lehet életre kelteni? Ha még lehet egyáltalán

-
Iomega
addikt
-
Dufy
csendes tag
Szia!
Nem jutok el odáig, ott már minden rendben lenne, csináltam már így routert, csak az a gond, hogy nem enged belépni a 192.168.0.1-re...
reseteltem többször is, hogy jó IP-t osszon ki (amit nem tudom hol kell megnézni, de elvileg resettel be kell állnia a 192.168.0.1-re) a kábelek jók, net is van, kezdem azt hinni, hogy maga a készülék rossz.
-
Levi123
senior tag
Szia,
hagyd a telepítőlemezt, ne azzal állítsd be, az nem jó semmire.
Itt egy felhasználói kézikönyv, ebben részletesen le van írva a beüzemelés.Admin felületre belépést így csináltad?
Írja az admin szót a User Name mezõbe.
Hagyja a Password mezõt üresen.
Kattintson az OK gombra -
Dufy
csendes tag
Sziasztok! Egy D-Link Di-524-essel szenvedek. Berakom a telepítő lemezt, mindent az utasítás szerint csinálok és kidobja a következő hibaüzenetet:
error: Please check the Ethernet cable connection from your pc and make sure the router is powered on
a kábel működik, kipróbáltam, viszont a http://192.168.0.1-re sem enged fel.
mit tudnék ezzel tenni? köszönöm előre is -
Levi123
senior tag
-
Silverss
aktív tag
Négy rejtett menü DI-524-en.

192.168.0.1/extra.htm
192.168.0.1/rtab.htm
192.168.0.1/snmp.htm
192.168.0.1/wlape.htmUtóbbi a leghasznosabb ahol állíthatjuk a Router kapcsolatának sebességét és az antenna jelerősséget.

Még három a B verziós routereken:
192.168.0.1/adv_routing.html
192.168.0.1/adv_routing_dynamic.html
192.168.0.1/adv_routing_table.htmlEgyebek (nem teszteltem):
adv_perform_11a.html
adv_perform_11g.html
adv_filters_domain.htmlKülföldi fórum szerint Rev. C.-re:
adv_zap.html
adv_dmz.html
adv_perform.html
-
Levi123
senior tag
-
Silverss
aktív tag
-
Levi123
senior tag
Nekem ez van fent:
Current Firmware Version: V2.07
Firmware Date: Tue, Mar 18 2008Fontos, hogy a router alján nézd meg a H/W verziót és csak ahhoz való FW-t tegyél rá.
Pl.: enyém alján B4 van, ezért itt (a dlink ftp oldalán) csak a Bx változatokból tehetek rá.
-
Silverss
aktív tag
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
Nem nagyon ismerem a TP-Linket és a Linksys-t, tesóméknak TP-link van neki jól működik már lassan egy éve
A Linksys talán ahogy írtad, jobb minőség (vagy inkább azt mondanám, hogy a nevet kell megfizetni). Javasolnám, hogy kérdezz utána a prohardver más fórumain is.
A dlinkedet ha felteszed hírdetésbe szerintem 3-4eFt-ért elviszik. -
Silverss
aktív tag
Van viszont még egy problémám. Nem engedi frissíteni a firmware-t. Letöltöm, tallózom, kiírja, hogy sikeres, várjak X másodpercet, újraindul, de még mindig a régi firmware van rajta. Megoldás?
-
Silverss
aktív tag
Sejtéseim beigazolódtak.
Ha készítek egy új Virtual Servert, akkor a fent említett hibajelenség jön elő, mivel nincs elég tárhely a Routerben + Virtual Servereknek.
Erre onnan jöttem rá, hogy beállítottam a routert, aztán a Virtual Servert.
Tegyük fel jelszónak megadtam, hogy ASDASDASDASD
Virtual Server névnek a Minecraftet adtam, mivel a gépemről fut egy ilyen nevű szerver.A hiba megint előjött, átraktam a titkosítást WPA2-re és a jelszó mezőben ez állt:
ASDASDAMinecraftEz igen érdekes, félig a jelszavam, félig a beállított Virtual Serverem.
Olyan mintha egy helyen tárolná ezt a két értéket. Emiatt van a hiba.
Javítani csak úgy lehet, hogy Router resi, vagy betöltöd a mentésedet és nem állítasz be több Virtual Servert, inkább módosítsd a meglévőket.Majd megpróbálok valami fixet készíteni hozzá, de jó lenne a Router Forráskódja. Esetleg, ha be tudnék jutni a router memóriájába. Tud valaki olyan programot amivel szerkeszthetném a router flash memóriáján lévő fájlokat?
-
Silverss
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?A Routeremen egyáltalán nem lehet beállítani semmilyen Wireless jelszót. Ha Resetelem a beállításokat akkor engedi, de rá pár napra megint bebugol.
Ahogy a képen látható, nem ír ki semmit a védelemhez, még azt sem, hogy "none", amit ki kellene írnia, ha nincs védelem.Ha megpróbálom beállítani. Az Apply gombra kattintás után nem tölt semmit az "oldal". Ha pedig lefrissítem, ismét a None felirat jelenik meg, a Status oldalon meg semmi.
Nem tudjátok mi lehet a baj?
-
Paloczi95
tag
-
Levi123
senior tag
-
Paloczi95
tag
Nekem is teljesen ugyanaz a problémám. Digi 80/25-ös netet tegnap kötötték be, ilyen routerem van, amiről a téma szól. Közvetlenül a gépre történő csatlakoztatással akár 90/30 is jön folyamatosan, routerre ha rákötöm, egy-két percig bírja hozni a sebességet, utána belassul 30/25 körülre. Akkor ez mindenképpen azt jelenti, hogy nem bírja a router?!
-
Levi123
senior tag
-
kali
legenda
-
reggi
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy Digi netem van, 40/20Mbit-es, amit tapasztalok, hogy ha a gépbe direkt dugom a netet, a sebességem teljesen rendben, ha viszont router-en keresztül, max.27Mbit.A router-re természetesen kábellel csatlakozok.Ha újraindítom a routert, a sebesség rendben lesz, 2-3percig tudja a 42Mbit-et, de utána megint visszaesik a sebesség.A firm.a legutóbbi hivatalos, azt hiszem 2.07.
Valaki segítsen pls, mert lövésem sincs, hogy mi lehet ez. -
Levi123
senior tag
-
BadyDany
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy DI 524-es routerem, a baj, hogy a laptopomnál a wifije átlagosan 10 perc után megszakad. Ez inkább laptop, vagy router hiba?
A válaszokat köszi!
-
littlerock
aktív tag
már megoldódott...
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Egy dir-600-as routerhez kérnék segítséget.
Nem hajlandó csatlakozni a laptopomhoz, minig ugyanazt az ip-t adja. Egy SMC routerem is van, azzal azonnal működik minden, de a D-link nem hajlandó értelmesen viselkedni.
hiába nyomom a reset gombot (akármeddig), nem változik semmi...
nem tudom elérni az admin felületet...
van valakinek ötlete?
-
szaszif
csendes tag
Hali!
Van lehetőség arra, hogy egy D-link di-524 routert proxyként használjak? Kívülről (netről) kellene elérnem a routert és azon keresztül a netet! Konkrétan torrentezni szeretnék, és egyenlőre proxyszerverem nincs(1-2hónap mire találok egy szervert) és invitel nem szereti a p2p-t! Fizetni nem szeretnék (jelenleg nem is tudok) ipoltalomért! A router digi hálón van, 150 km-re tőlem! -
szrobi66
aktív tag
-
szrobi66
aktív tag
Sziasztok!! Használ valaki közületek xbs-linket Xbox360-hoz??? Ilyen router van egy havernak, és csak wifin tudjuk belőni, hogy működjön az xbs, kábellel nem. Nagy marhaságokat csinál, pl mikor a virtual serversnél megadjuk az xbs portját, akkor írlya az xbs, hogy zárva a port. Ha nemadunk meg semmit, akkor elvileg működik az xbs, zöld a pipa, de hostot nem lát. (eddig úgy használta a srác, hogy a box laptopra volt kötve, és wifin kapta a netet, úgy működött, de rgh miatt, hogy az fsd tudjon tölteni mindent ami kell, be lett kábelezve, és azóta az xbs halott) Lenne valami ötletetek?? Köszi előre is!
-
delko1
csendes tag
-
Levi123
senior tag
-
delko1
csendes tag
-
delko1
csendes tag
-
Levi123
senior tag
Javaslom neked is a security menüt megnézni, valószínű, hogy nem kompatibilis az említett telefonnal a beállítás. Próbálj másikat, akár az összeset.
-
Levi123
senior tag
Szia,
na ez már haladás, ezek szerint a titkosítással van hiba, válassz másikat.
Elsőnek ajánlanám a Home menü --> Wireless fül --> Security sor --> legördülő menüből a WPA-PSK és AES
Jelszó mindig ékezetek nélküli legyen, ez fontos.
Ha nem menne a fenti titkosítással próbáld meg a többivel is. Elsőre egyszerű jelszót írj be.
Írd meg mire jutottál, ha tudok szívesen segítek. -
delko1
csendes tag
-
andriska30
csendes tag
Mi a fasz lehet ez ? ..
. di-524 a router ... wlanon van net ,mert van az asztalin is ..... wifin is van net ,mert laptop és a blackberry telo is tud csatlakozni .......SE xperia mini pro val és xperia x8 -al wifis kapcsolat van ,de net nincs !
ha csak öket probálom csatlakoztatni akkor se ... saját kiosztással sincs .... nem kompatibilisek ?
firmware uj lesz erre , vgyek másik routert ?
PLS HELP !!!THx előre is fiuk...

Pánikolok
-
Levi123
senior tag
-
delko1
csendes tag
-
Levi123
senior tag
-
sebi83
csendes tag
Szia!
Tudom,hogy ott kellene lennie a wireless menűnek,de nincsen ott.
Korábban már használtam ezt a routert,akkor ment is rajta rendesen a wlan.
most újra beakartam üzemelni,de most meg nem jó.
próbáltam resetelni is,újraindítani,de indítás után pár másodperc múlva kialszik a wlan led,és ennyi.
Current Firmware Version: V2.07
Firmware Date: Tue, Mar 18 2008ugyanaz a Firmware van,mint neked.
Vmi ötlet?
Aktív témák
-
2900 - 2801
2961 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- D-link di-524 router, és beállítása....
- (téma lezárva)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), hogy van egy laptop, ami mindig kiüti a routert.
3 laptopunk van, 2 gond nélkül viszi a netet, viszont a 3. (a legújabb) az rendszeresen kinyírja a routert annyira, hogy a wifi nem működik egészen addig, míg ki nem húzom és vissza nem dugom a routert. Vezetékről megy, csak vezeték nélkül nem. Teljesen random történik ez, mert előfordult már olyan is, hogy 5 perc netezés után gond volt, de sokszor megesik az is, hogy 4-5 órát is bírja...

végre! Hálás köszönet érte
. di-524 a router ... wlanon van net ,mert van az asztalin is ..... wifin is van net ,mert laptop és a blackberry telo is tud csatlakozni .......SE xperia mini pro val és xperia x8 -al wifis kapcsolat van ,de net nincs !