Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Közben elindítottam a teljes terhelés tesztet is. Megy a CPUBurn, és az AutoGK, amivel mindkét mag 100%-os terhelést kap. A külső hőmérséklet most nagyjából 22-23 fok lehet (szerintem), és így az alaplap továbbra is stabilan 34 fokos, és a proci hőmérséklete 15 perc terhelés után 55-56 fokon ingadozik, úgy hogy a ventillátor sebességét nem engedtem 2300 fölé (teljesen hangtalan) de ahogy elnézem 1800-as fordulatnál sem megy 56-57 fok fölé. Ez eddig jónak tűnik, de kérdés, hogy mi lesz ha a nyáron a szobában lesz vagy 35 fok. Tehát a Freezer7 pro ezek szerint ennyit tud. Előtte egy Gigabyte GPower BL Pro hűtőt használtam. Szép, és ütős darab volt az is, ráadásul a teszteket olvasva igencsak verte a teljes mezőnyt, viszont azt nem lehetett annyira lehalkítani, hogy ne halljam a hangját. A Freezer7 Pro ahogy látom veri a Gigabyte hűtőjét, bár igaz hogy nem világít kékesen a ventillátor, de cserébe hűti a proci mögötti chipsetet, és a kondikat, ráadásul 2200 körüli fordulatszám alatt teljesen hangtalan.
Továbbra is az a kérdésem, hogy ugyanezzel a procival van-e valakinek tapasztalata, hogy milyen hűtővel (fontos a db) lehet visszahűteni a D820-at 43 fok alá.
Aktív témák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- SörcsaPH!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Óra topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest