Aktív témák

• Clemi

veterán

Közben elindítottam a teljes terhelés tesztet is. Megy a CPUBurn, és az AutoGK, amivel mindkét mag 100%-os terhelést kap. A külső hőmérséklet most nagyjából 22-23 fok lehet (szerintem), és így az alaplap továbbra is stabilan 34 fokos, és a proci hőmérséklete 15 perc terhelés után 55-56 fokon ingadozik, úgy hogy a ventillátor sebességét nem engedtem 2300 fölé (teljesen hangtalan) de ahogy elnézem 1800-as fordulatnál sem megy 56-57 fok fölé. Ez eddig jónak tűnik, de kérdés, hogy mi lesz ha a nyáron a szobában lesz vagy 35 fok. Tehát a Freezer7 pro ezek szerint ennyit tud. Előtte egy Gigabyte GPower BL Pro hűtőt használtam. Szép, és ütős darab volt az is, ráadásul a teszteket olvasva igencsak verte a teljes mezőnyt, viszont azt nem lehetett annyira lehalkítani, hogy ne halljam a hangját. A Freezer7 Pro ahogy látom veri a Gigabyte hűtőjét, bár igaz hogy nem világít kékesen a ventillátor, de cserébe hűti a proci mögötti chipsetet, és a kondikat, ráadásul 2200 körüli fordulatszám alatt teljesen hangtalan.
    Továbbra is az a kérdésem, hogy ugyanezzel a procival van-e valakinek tapasztalata, hogy milyen hűtővel (fontos a db) lehet visszahűteni a D820-at 43 fok alá.

Aktív témák

Hirdetés