Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
Na én is megvettem tegnap steam-en, jobb a békesség, úgyis azonnal megvettem volna megjelenés napján. Ez év júliusában adtam a kívánságlistához, nagyjából azóta ismerem a játékot, mert nem igazán követem az ilyesmi híreket. Végülis így csak kb. 16 évet vártam egy ilyen játékra, 2004-ben láttam először a Blade Runner-t, majd olvastam el az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? c. könyvet. Azóta vágyok egy ilyen atmoszférájú open world-re. Pár éve volt ugyebár az Observer, ami hangulatban nagyon erős volt de rettentő szűkös és nyomasztó is egyben, a CB2077-től egészen mást várok természetesen.
Én emiatt most nyomtam egy kis mértékű szintlépést is hardver téren, 1070-et lecseréltem 1080ti-re, r5 1600X-ből pedig ha minden igaz r5 3600 lesz, FHD 144Hz monitor, (16GB ram). Egy picit megpiszkált HIGH nekem bőven elég lesz egy stabil játékélményhez. (film grain, motion blur, lens flare + minden ehhez hasonló részemről mindig off, én nem filmet szeretnék nézni, hanem játszani, még akkor is, ha ilyen volumenű játékról van szó mint ez, szerintem ezek nélkül is iszonyatosan hangulatos lesz)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyaralás topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Külpolitika
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest