Hirdetés
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2024. 10. 28.): [link]
(ÚJ: havi limit bevezetése 1% visszatérítésre)
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerDzsó
tag
válasz pictigjis #17364 üzenetére
Pontosan megnéztem, hogyan alakultak az elutasított tranzakciók*.
A virtuális Plutus kártyát először 2023 augusztus közepén regisztráltam a Curve-be, azóta 503 tranzakciót bonyolítottam le, ebből 10 volt az elutasítás, 4x Revolut és 1x ZEN feltöltési próbálkozás, a többit pedig másodjára ki tudtam fizetni.
*Timeline-on belül a virtuális Plutus kártya kiválasztása után rákerestem a "declined" szóra.Lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de eddig elégedett vagyok a Curve-el.
-
TigerDzsó
tag
válasz RoyalAirForc #17358 üzenetére
Megkérdezhetem melyik országban használod a kártyát?
Én Németországban használom elsődleges kártyaként (ez olyan heti 5-10 tranzakció) legalább 1 éve és 99%-os hatékonysággal működik, legrosszabb esetben is 2-ra sikerül vele fizetni. Fizikai kártya, paypass-al, ingyenes csomag.
-
TigerDzsó
tag
válasz Viktor0610 #11560 üzenetére
Írok majd nekik, de ahogy néztem a Play áruházban páran írtak hasonló problémáról.
zeon.hu #11561
Be vagyok még lépve a régin.
Szürke képernyő jön csak be, bejelentkezési adatokat be sem tudok így írni. -
TigerDzsó
tag
Telefont váltottam és a Curve egyáltalán nem akar működni. Megnyitom majd a logó után szürke képernyő és semmi nem történik.
Újratelepítés és telefon újraindítás megvolt.
OnePlus 9 Pro az alany.A régi telefonon viszont továbbra is működik.
-
TigerDzsó
tag
Tényleg fura árfolyamot használ a Curve.. 2 perc különbséggel volt 1-1 vásárlásom (Telekom feltöltés forintban eurós kártyára), 1500 Ft és 3000 Ft, előbbit 362,32, utóbbit 361,88 árfolyammal váltotta miközben Google alapján 366,80 volt.
Pár perccel később Revolut 366,66 árfolyammal váltott. -
TigerDzsó
tag
válasz goblin1983 #9184 üzenetére
Amennyiben jól tudom HCE-re kell állítani.
-
TigerDzsó
tag
Megvolt az első elutasításos fizetésem. Aral kút, este a parkolást még tudtam vele fizetni, reggel a kaját már nem. Kártyával PayPass-al. Érdekes.
-
TigerDzsó
tag
válasz LordRajZoL #4609 üzenetére
Kb. 1 órája fizettem érintéssel és gond nélkül működött. (OTP - Curve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Gmail
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest