Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
gabor128
üzenetére
Egy jó összefoglaló, hogy mi is kell ma frontend fejlesztéshez.
Azért a WP-s oldalakat is el lehet adni. Láttam mostanában pár újonnan azzal készült honlapot.
JS nélkül félkarú leszel, ha pedig az megy, akkor szerver oldalon jöhet a Nodejs a PHP helyett.
Ha jól emlékszem Udemy-n van egész jó (sok órás) videós tanfolyam, akcióban egész jó áron, korlátlan hozzáféréssel.
-
róland
veterán
Egy egyszerű weboldalnál miért van az, hogy mobiltelefonról megtekintve a checkbox-ok legtöbbször csak az asztali nézetre váltva választhatók ki?
(Apple iOS Safarin nem volt vele problléma, egy Androidos Huawei-el is működött, de másik HUawei-en vagy Samsung telefonon csak a fent írt megoldással.)
-
róland
veterán
Bootstrap 4-gyel hogyan lehet olyan táblázatot készíteni, amiben az egyes oszlopok szélességét én határozom meg?
Kezdő vagyok még benne, s azt látom, hogy egy oldalon "<div>"-ekkel ez megoldható. De nekem nem az egész oldlnál kell, csak az oldal egy táblázatában.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest