Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Nos én átszerkesztettem a html-t és a css-t, így ez jött ki jelenleg

Kérlek tekintsétek meg és szívesne fogadok észrevételt még és kritikát!
siteaz általad említett dolgok előtt csináltam még ezt mi előtt felnéztem ide. Természetesen még sok javítani való van rajta ez tuti látszik.
-
JohnD
tag
Bocs a késlekedésért! Sajnos fix a hoverkor megjelenített div szélessége, mert úgy néz ki számomra megfelelően, ill. a pozicionalasa is (top, left) a nap div ek szélessége ill. magassága alapján van kiszámolva (még a php kodban), ami tehát szintén fix. (És absolute a position tulajdonsága emiatt.)(Left tulajdonság pl. a nap div szélessége szorozva amennyi van belőle a hover div előtt.)
Így gondolom ha a különböző bongeszoablak meretekhez különböző css méreteket akarok megadni, jo sok ismétlődő css kód kellene, nem?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest