- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
T J
tag
Nem kell ide mágia, csak normálisan megírt kód. Összeadtad a szélességeket? Mert ilyeneket írtál az elsőben, hogy: .left{width:20%;} .center{width:50%;} .right{width:290%;}. Ráadásul kétszer formázod a .right-ot, és a másodikkal felülírod az elsőt ...
Tíz percig görgettem, mire megtaláltam, miért nem működik amit feljebb módosítottam.
Minden divnek van szélessége, magassága (jobb híján height:auto; ), és elhelyezése (float: left; ). Amíg ezek nincsenek megadva, nem kerülnek a helyükre! Az egy sorba kerülő divek össz szélessége max 100%, marginnal, borderrel együtt. Ezek vastagsága hozzáadódik az elem szélességéhez!!! Ezért ellenőrzéshez inkább eltérő háttérszínt adj meg border helyett, és ha margint adsz, akkor annak a szélességét egyből vond is le az elem szélességéből, pl: margin-left: 2px; width: calc(50% - 2px);
Az elemek formázását sorrendben, fentről lefelé, és balról jobbra, sorrendben, ahogy a html-ben szerepelnek. Különben nem fogod megtalálni, és katyvasz lesz az egész.
Ne fixálj olyan tartalmat ami nem fér el magasságba a kijelzőn, mert a kilógó rész rejtve marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest