- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Üdvözlet!
JS-ben megírt animációkat konvertálok éppen CSS-re, ha már elvileg ott kéne csinálni az ilyeneket
Egy a dolog lényege, mindig JS indítja őket, mert kliens interakció szükséges hozzájuk. Csak egyszer futnak le, ez fontos.
Ezt én úgy oldom, meg, hogy egy adott elemnek van egy adott CLASS meghatározása, és JS segítségével hozzáadok megint egyet, azt, ami tartalmazza az animácó meghívást, így gyönyörűen működik is.Viszont! Mi van akkor, ha ezeket az animációkat (legyen ez mondjuk egy felugró ablak) visszafelé is el akarom játszani, mondjuk amikor JS-el elveszem az adott CLASS-t tőle?
Megoldásnak gondoltam, hogy elveszem, de egyidőben hozzáadok egy másikat, ami visszafelé játssza el, majd elveszem azt is. Csakhogy, ehhez már a JS-t is időzíteni kell. És szerintem feleslegesen bonyolult.Kérdésem tehát az, hogy lehetséges-e valamilyen módon kivitelezni, hogy a CLASS elvételkor lejátsszon egy másikat, vagy ugyan azt, visszafelé?
Előre is köszönöm bárminemű válaszaitokat, remélve, hogy érthetően meg tudtam fogalmazni a fejemben lévő káoszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest