Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr. Y

őstag

Üdvözlet!

JS-ben megírt animációkat konvertálok éppen CSS-re, ha már elvileg ott kéne csinálni az ilyeneket :)
    Egy a dolog lényege, mindig JS indítja őket, mert kliens interakció szükséges hozzájuk. Csak egyszer futnak le, ez fontos.
    Ezt én úgy oldom, meg, hogy egy adott elemnek van egy adott CLASS meghatározása, és JS segítségével hozzáadok megint egyet, azt, ami tartalmazza az animácó meghívást, így gyönyörűen működik is.

Viszont! Mi van akkor, ha ezeket az animációkat (legyen ez mondjuk egy felugró ablak) visszafelé is el akarom játszani, mondjuk amikor JS-el elveszem az adott CLASS-t tőle?
    Megoldásnak gondoltam, hogy elveszem, de egyidőben hozzáadok egy másikat, ami visszafelé játssza el, majd elveszem azt is. Csakhogy, ehhez már a JS-t is időzíteni kell. És szerintem feleslegesen bonyolult.

Kérdésem tehát az, hogy lehetséges-e valamilyen módon kivitelezni, hogy a CLASS elvételkor lejátsszon egy másikat, vagy ugyan azt, visszafelé?

Előre is köszönöm bárminemű válaszaitokat, remélve, hogy érthetően meg tudtam fogalmazni a fejemben lévő káoszt :)

Új hozzászólás Aktív témák