Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Bocsánat, ezt nem tudhattam.
Sok kérdés van fórumszerte, amire egy egyszerű Google-keresés megadja a választ - csak éppen nem jól kérdezik. Ilyenkor (is) a segítő szándék vezet, és ha csak pár pillanatomba kerül, miért is ne segítenék.
És én is olyan sok segítséget kaptam már itt, próbálok visszaadni belőle. Bocs, ha "túltolom" néha.
De akkor tudni fogom most már, hogy Te ezeken a körökön már túl vagy, mire itt kérdést teszel fel.
Megnéztem Notepad++-ban, van egy ilyen beépülője, de csak IE-módjai vannak, ami így nem túl hasznos. (És eddig a pontig azt gondoltam, a NP++ elérhető Mac OS-re is, de most ahogy elnéztem a letöltési oldalára, látom, hogy nem... Akkor ebben a témában csendben maradok, én csak Windows-t használok.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Revolut
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- További aktív témák...
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok kérdés van fórumszerte, amire egy egyszerű Google-keresés megadja a választ - csak éppen nem jól kérdezik. Ilyenkor (is) a segítő szándék vezet, és ha csak pár pillanatomba kerül, miért is ne segítenék.