Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Sziasztok, két kérdésem lenne. Mit gondoltok, egy màr relatíve kèsz honlapot hogyan tudnék responzívvá tenni a legjobb módon? Gondolok itt arra, hogy kezdjem el szépen Bootstrappel például a meglévő oldalt átszerkeszteni, avagy csak azt használjam fel a Bootstrapből ami nekem kell, etc. menu, egyéb "feature-ok", vagy ha nem vészes módosítgatásokat kell(ene) végrehajtanom, használjak egyszerűen kézzel írt media querieseket, az egy-két hozzászólással feljebb említett tartományoknak megfelelően a Bootstrap es egyéb frameworkok felhasználása nélkül? Mit gondoltok? Mi a tapasztalatotok?
A másik pedig, hogy a referencia honlapomnak szerintetek mely domainvégződés lenne a legjobb? Pl.: valakinek van tapasztalata a .me domainendinggel kapcsolatban? Arról olvastam, hogy pl. jól illik az online önéletrajz, portfolióval kapcsolatos oldalakhoz. Pl. kisjozsi.me
vagy hasonló.A második kérdés nem igazán css téma, de remélem nem baj, ha itt tettem fel azt is.

Előre is köszi,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy hasonló.