Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Ismeri valaki innen a codeavengers.com-ot? Elvileg Certifikation-t is ad a kurzusok elvégeztével. Elkezdtem itt az ingyenes leckéket, egyenlőre nagyon tetszik a dolog. Igazából jövőre csinálok egy két hónapos kurzust, amit már korábban írtam, de szabadidőmben, amíg nem indul a kurzus, végigcsinálnék online kurzusokat is a témában. Ezzel magamat is fejlesztve, és ha még "papírt" is ad a végén róla, az plusz pont. Mit gondoltok, mondjuk ez elég jó árban is van közel 90 Euróért, összehasonlítva egy pár másik oldallal, ahol havidíjas a téma.
Vagy esetleg más online kurzust ajánlanátok? A codecademy.com-ot már kivégeztem a HTML + CSS, Bootstrapes kurzusokat, most a JS-nél vagyok, úgy 25% körül.Valamint a lynda.com-on már jópár videós kurzust végigcsináltam a témában. Ajánlom azt pl. nektek is jó szívvel.
Persze, tudom, a munkaadónak az számít amit tud az ember, és nem a papír. De azért a CV-kben jól mutatnak az ilyesmi dolgok pluszban, én úgy gondolom.
Nem beszélve, hogy gyakorlom addig is "interaktívan" a nyelvet a hagyományos könyves, jegyzetes gyakorlás/tanulás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyaralás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest