- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
DNReNTi #1483 üzenetére
Köszönöm a válaszod! A kódot egy oktatóvideóból vettem.
Ennek ellenére a tutorialban a megírt kód szépen hozza az átméretezéseket, ha kisebbre viszem a böngésző méretét.
Kicsit más:
- Az adott menüpontban hogyan lehetne beállítani, hogy link hover tulajdonság hatására ne csak a szöveg körül legyen fehér háttér, hanem az egész adott menüpont sávjában? Úgy mint ezen az oldalon: [link]
- A headerben található img-et, ami tulajdonképpen a logó, valamiért nem engedi beljebb helyezni a "Kezdőlap" menüponttal egyvonalban, holott a headerben található még egy p tag, ami jobbra van floatolva, és őt simán tudom mozgatni a jobb széléről. Mi lehet a probléma? Persze JSFiddleben simán megy: [link]
De valamiért az éles oldalon nem.
- Valamint még érdeklődnék, hogy az eredeti oldalon amikor görgetem le az oldalt, a menüsáv fixen felül marad, én az általam készített oldanál hiába teszem a nav elemet fix pozícióra, ha görgetem lefelé, ugyan felül marad, de így.
Egyrészt nem is pontosan felül marad az oldal tetején, hanem valamivel alá helyezi, másrészt a szélessége is valamiért lerövidül. Mi lehet ennek az oka?Bocsánat, hogy ha sokra sikeredett volna a megoldatlan problémám, de most épp ezek foglalkoztatnak. A célom, hogy egy Wordpress alapú oldalamat saját magam koppintsam html és css segítségével grides elrendezésbe gyakorlásképpen. A főoldal kreálásánál pedig ezeket nem sikerült még "lemásolnom".
Előre is köszönöm az eddigi és a mostani hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest