Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

adam_ senior tag válasz  DNReNTi

üzenetére DNReNTi

üzenetéreKöszönöm a válaszod! A kódot egy oktatóvideóból vettem.  Ennek ellenére a tutorialban a megírt kód szépen hozza az átméretezéseket, ha kisebbre viszem a böngésző méretét. Ennek ellenére a tutorialban a megírt kód szépen hozza az átméretezéseket, ha kisebbre viszem a böngésző méretét.Kicsit más: - Az adott menüpontban hogyan lehetne beállítani, hogy link hover tulajdonság hatására ne csak a szöveg körül legyen fehér háttér, hanem az egész adott menüpont sávjában? Úgy mint ezen az oldalon: [link]  - A headerben található img-et, ami tulajdonképpen a logó, valamiért nem engedi beljebb helyezni a "Kezdőlap" menüponttal egyvonalban, holott a headerben található még egy p tag, ami jobbra van floatolva, és őt simán tudom mozgatni a jobb széléről. Mi lehet a probléma? Persze JSFiddleben simán megy: [link]  De valamiért az éles oldalon nem. De valamiért az éles oldalon nem.- Valamint még érdeklődnék, hogy az eredeti oldalon amikor görgetem le az oldalt, a menüsáv fixen felül marad, én az általam készített oldanál hiába teszem a nav elemet fix pozícióra, ha görgetem lefelé, ugyan felül marad, de így. 
 Egyrészt nem is pontosan felül marad az oldal tetején, hanem valamivel alá helyezi, másrészt a szélessége is valamiért lerövidül. Mi lehet ennek az oka?Bocsánat, hogy ha sokra sikeredett volna a megoldatlan problémám, de most épp ezek foglalkoztatnak. A célom, hogy egy Wordpress alapú oldalamat saját magam koppintsam html és css segítségével grides elrendezésbe gyakorlásképpen. A főoldal kreálásánál pedig ezeket nem sikerült még "lemásolnom".  Előre is köszönöm az eddigi és a mostani hozzászólásokat!  
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennek ellenére a tutorialban a megírt kód szépen hozza az átméretezéseket, ha kisebbre viszem a böngésző méretét.
 Ennek ellenére a tutorialban a megírt kód szépen hozza az átméretezéseket, ha kisebbre viszem a böngésző méretét. De valamiért az éles oldalon nem.
 De valamiért az éles oldalon nem.