Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
martonx
üzenetére
elbeszélünk egymás mellett... tehát szeretném ha hover-re másik képek jönnének be, és persze megcsinálhatom gyalog módszerrel, kap minden menüelem külön class-t, de ilyet először láttam és érdekel. Tehát a PNG kép hívja meg a többi képet, és az tartalmazza szerintem az elérési utat mivel az egyes képeknek random neve van, tehát nem egy sorozatot hív be mondjuk 1.jpg 2.jpg stb. Ezt dupláznám meg, és átírnám benne a hover képekre az elérési utat. Viszont természetesen csak úgy szövegszerkesztővel egy png-t nem lehet módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 2020
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elbeszélünk egymás mellett... tehát szeretném ha hover-re másik képek jönnének be, és persze megcsinálhatom gyalog módszerrel, kap minden menüelem külön class-t, de ilyet először láttam és érdekel. Tehát a PNG kép hívja meg a többi képet, és az tartalmazza szerintem az elérési utat mivel az egyes képeknek random neve van, tehát nem egy sorozatot hív be mondjuk 1.jpg 2.jpg stb. Ezt dupláznám meg, és átírnám benne a hover képekre az elérési utat. Viszont természetesen csak úgy szövegszerkesztővel egy png-t nem lehet módosítani.