Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
yerico
senior tag
Jogos a 10 pont, 5 évet akartam írni én is. Az első PC-m egy 386DX-40 volt még 1993-ban, és a 4 MB Ramommal hosszú időkig én voltam a király. Fél év múlva vett egty évfolyamtársam egy 486 DX2-66-ot 8(!!!) MB Rammal, mi meg hülyéztük, hogy minek annyi. 96-ban aztán én is áttértem a 8 megára, majd 98-ban jött a 16MB, mert win 95-ön fejleszteni C Builderben kevés volt a 8 mega. Amint bekerült a 16 olyan szárnyalásba kezdett a win, hogy csak na. Kevéssel később aztán megjött a 64 MB-tal felvértezett K6-233-as gépem, és újra a topon volt.
Ami viszont sokkal érdekesebb, hogy amióta PC-m van, azóta csakis és kizárólag AMD procijaim voltak. Nem azért, mert utálom az Intelt, hanem mert mikor éppen bővírettem, akkor olcsóbbak voltak, és jók.
Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest