- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kirlog
csendes tag
válasz
Cray Tyler #2202 üzenetére
Ovális, nagyobb folt. Pesten egyszer "véletlenül" megtaláltam. Kerestem, de rossz helyen, aztán végül meglett. Először nem voltam benne biztos, hogy az az mire meglett (bár akkor pocsék volt a seeing, szaturnuszt is alig tudtam élesre állítani. De utólag rájöttem, hogy az volt az Most ahhoz képest, hát nem akarok hazudni, én így emékszem de szerintem olyan 1,2-1,5x nagyobb volt. Nagyon szép volt, egyből kitünt, hogy az az Androméda. Nem tudom, hogy csak a sötétebb ég miatt, vagy a jó seeing is közre játszott. Bolygókon vettem észre igazán milyen tiszta volt az ég. Nagyon éles szép képet adott még az alap barium okulárom is a Szaturnuszról. Meg is lepődtem, hogy tud ilyet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged