- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
udash
csendes tag
válasz
Black_Sheep #6146 üzenetére
Szia!
Az elobbi mellett a Go-To szol, illetve a nyitott tubus miatt a gyorsabb temperalodas es a konnyebb hordozhatosag ( bar ez utobbi nem szempont ). Viszont szerintem a Flex cso jobban erzekeny a kollimaciora/jusztirra, de majd megmondja valaki, ha van tapasztalata.
A masodik pedig nagyobb, idealis esetben meg tobbet mutat meg az egbol. Viszont biztosan lassabban alkalmazkodik a kornyezeti homerseklethez, de a linknel van egy eleg reszletes review, az alapjan nagyon is megeri.
Baader 10/18/32-vel van tapasztalatom, 32-est eladtam, de csak a 2" csere miatt ebben a fokuszhosszban. a 10/18 szamomra PRO, imadom oket, a 32-es is rendben van, 6-osom nem volt, biztos, hogy az is nagyon jo. Ha ezek elsore belefernek, szerintem teljesen jok lesznek.
sok sikert hozza
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Medence topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest