- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Csepy
őstag
Eljött a szerda. Ma is lesz franciaóra. Te jó ég. Valahogy úgy vagyok vele, hogy iszonyúan várom is, meg legszívesebben be sem mennék. Nyugi, azért bemegyek. Valaki azt javasolta (tán orbano fórumtárs volt az), hogy Angéla észre ne vegye rajtam, hogy beleestem, mint Józsi bá' a gémeskútba a kocsmából hazafele. Ez persze nem lesz egyszerű, mert mondom, ABS-t nem mellékelt a Jóisten ezekre az esetekre. Remélem Ő is ott lesz. Valahol azt olvastam a horoszkópomban (van benne sok baromság is, de olyan részei is vannak, amik tökéketesen igazak pl. rám (is)), hogy a szerdai napon olyat fogok tenni egy feszültségekkel teli ügyben, amin még én magam is meg fogok lepődni és Ő is. Most már kíváncsi vagyok. (tudjátok önszuggessziós horoszkóp: úgyis meg fogom tenni, mert tudom, hogy kellene tennem valami meghökkentőt, mert ezt írta a horoszkópom
)
Mindenesetre hazakísérem, az egyszer biztos. Közben bármi előfordulhat. Majd próbálom kézben tartani a beszélgetést. Tudjátok az igazi félelmem az, hogy nem pécsi. Ergo a hétvégék ilyen szempontból ki vannak lőve, mert biztos hazamegy a családjához. Hétközben talán 3* találkozunk és ahhoz is mázli kell! Vagy akár történjen bármi, nem láthatom többé és az nagyon fájna...
Hát igen, a szex levezti a feszültséget, a szerelem pedig gerjeszti azt. Örögi kör, nemde?
Regards: Csepy
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest