Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Azt hiszem, ha az autóm állat lenne, akkor ő egy öregecske ló volna, aki valaha valamikor egy csodaszép, erős paci volt, mára már viszont kikezdte az idő vasfoga. De azért minden reggel megadóan hajtja a fejét az igába, és még mindig megy és teszi amit kell, pedig panaszkodhatna, hogy itt fáj meg ott fáj.
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy mi fogja végleg kivégezni a Golfot. Rozsdásodik a kasztnija, a tetőkárpit egy része levált, és ideiglenesen lett csak visszaragasztva, a váltógombot szétnyúztam már, a váltószoknya is megérne egy cserét, az egyik első ködlámpáról leesett a búra (de amúgy sem működik), az üléskárpit meg hát az a korának megfelelő... Ilyen apró-cseprő bajai vannak. Nagyobb gondnak lehetne venni, hogy a motorban a ventilátor nem kapcsol be, így a motor mindig ijesztően felmelegszik. Egyszerűen kiakad a hőfokjelző... Ilyenkor néha ráadom a fűtést + a fújást, hogy valahogy elvezessem a hőt a motortól, de annyit érek el vele, hogy a legszélső rubrikától egy milliméternyit visszamegy a mutató... Voltunk már emiatt szervizben, kicseréltek rajta minden anyámkínnyát, tavaly nyáron a teljes hűtőt, mivel folydogált belőle a víz, de nem használt. Néha persze működik, amikor olyan kedve van. Tegnap is vadul elkezdett pörögni a venti, mikor leállítottam a motort. Mondtam is, hogy na jó reggelt, tán csak nem melegünk van? Úgyhogy lehet, hogy egyszer majd szépen beadja a kulcsot, mondjuk az autópályán, besül a motor vagy nem tudom.Vagy adok neki még egy esélyt, és újra elmegyünk a szervizbe, hogy újra megnézzék a ventilátort. De persze ott az lesz, hogy a szervizben működni fog... Majd úgyis leráznak azzal, hogy öreg az autó, néha a mutatók sem mutatják már az igazat... Hát ja... Ugyanez van az üzemanyagszint-jelzővel. A múltkor 900 km után is azt mutatta, hogy még negyedig van a tank, de már nem mertem kockáztatni és tankoltam. Egy tankkal úgy 800 km-t lehet megtenni, akkor tankolok bele olyan 45 litert és tele van (bár, jóideje nem tankolgatom tele). Úgyhogy jól összezavarnak engem ezek a műszerek.
Kicsit több olajat megeszik, mint amennyit illene, de ezt is betudom a korának. A legutóbbi olajcsere óta a kb. 5000. km után kellett utántölteni úgy 2 litert.
Ha lenne párszázezer forintom, arra költeném, hogy csilivilire megcsináltatnám.Szereznék hozzá a lökhárítóba illő ködlámpát (mert most sima téglalap alakú van benne a trapézalak helyett), egy karosszérialakatossal és fényezővel gyönyörűen felújíttatnám a karosszériát, új ülés- és tetőkárpitot kapna, és természetesen a váltógomb és -szoknya sem maradna ki a szórásból. Motorikusan folyamatosan karban van tartva, úgyhogy ott nagy tennivaló nincs (egyelőre), kivéve ugye a hűtőt. Ősszel kapott zsírúj lengéscsillapítókat, talán még jó nyári pacskerre kéne költeni, mert ami most van, az valami botrány... Tényleg ez az utolsó szezonja és kuka.
Szeretni való kis gépsárkány ez, bár, amíg nem volt autóm simán hülyének néztem azokat, akik már-már valós érzelmeket táplálnak egy tárgy, az autójuk iránt... És amilyen kis vonzó, mindenki rögtön megszereti, aki utazik vele.
Mindig nagyon dicsérik, hogy milyen kis tartós jószág ez, hogy bírja a strapát, csak így tovább.
Hát, engem már több, mint 100000 km és lassan 7 év óta bír, pedig lassan meglesz a félmillió km! Najó, az még odébb van, most 426.000 km-nél jár az autó, a maradék 74000-et pedig számításaim szerint csaknem 5 év alatt fogjuk megtenni. Hát, remélem.
Aktív témák
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Asus TUF GTX 1660 Super OC 6GB
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest