Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Délelőtt fél 10, elindulok az egyetemre jegyet beíratni. Persze a busz az orrom előtt ment el, mert megállított egy kisteherautó, hogy merre van az Istenhegyi út. Nem baj, jön a villamos, az is keresztezi a 212-es vonalát, gondoltam, majd az Apor Vilmos térnél átszállok. Leszállok, baktatok a Jagelló-Böszörményi lámpás kereszteződéshez, és látom, hogy a busz már ott áll a pirosnál. Nekem lesz hamarabb zöld, mondom szuper, átmegyek a zebrán, egy kicsit sietek, neadj' Isten futok és mire odaérek a buszmegállóba, épp odaér a buszom is. Hát, ekkor intett be az Isten, mert a megállóban rögtön kiszúrom, hogy "Megálló ideiglenesen áthelyezve, 40 m-rel előrébb" és a 212-es hatszázzal zúg el mellettem. :( Sajnos, nem sikerült legyorsulnom azon a 40 m-en, csalódottságomban meg sem próbáltam, pedig LEHET, hogy rendes sofőr vezette és megvárt volna.
    Legyalogolok 2 megállót a következő buszig, és pontban 10-kor beesek a tanszékre, hogy írja be a jegyem legyenkedves. :) Persze, a tanszéken kellemes 22 fok volt, szabadkozott is a tanár, hogy hát igen, hol van a sorsközösség vállalás a szegényekkel, akik épp hőgutát kapnak kint, miközben a szociális munka tanszéken ballonos víz, klíma, fotel. :)) Gondolom, azért nem fog lecaplatni a gépházba és kikapcsoltatni a légkondit. :DDD
    Sajnos, hazafelé megint meg kellett állapítanom, hogy oké, egyedül az ember ne autókázzon a városban, ha meg tudja oldani tömegközlekedéssel is a dolgot, mégis, ha az ember a saját járgányával megy, legalább nem kell mások szagát elviselnie, és vadidegeneket a privát szférájába engednie. :D Tudom, menjek biciklivel, de biciklim nincs, és különbenis, hegyen lakom.

Aktív témák

Hirdetés