- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Nagyon változékony az időjárás. Hol süt a Nap, hol pedig szakad az eső.
Munkába jövet kitekert tetőablakkal hallgattam egy CD-t, amire csomó zenét kiírtam. Épp valami káromkodós Tankcsapda ment, álltam a pirosnál, mikor a járdán elhaladt mellettem egy anyuka két gyerekkel.Remélem elég hangosan kerregett a dízelmotor (márpedig az hangos), és nem hallották. Bár, biztos nem, mert akkor keresztüldöfött volna a tekintetével a kedves édesanya.
Nagyon vártam már a sok napsütést. Hétfőn szabadnapos voltam, és délben a kihalt Normafánál bóklásztam. Egy kisebb réten még le is ültem a fűbe szívni a sok D-vitamint (nem a füvet) aztán mentem tovább a János-hegyre. Ilyen nap kéne, minden héten egy, amikor mindenki dolgozik, én meg egyedül csavaroghatok a hegyen.
Ja, és "mosógéppel" mentem fel.Azért mosógép, mert úgy ráz, mint amikor az ember ráül a centrifugáló mosógépre.
Aktív témák
Hirdetés
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest