Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Csak egy észrevétel biológiai kezelésről. [link]
-
konci79
őstag
Most indították el hogy megkapja, összesen 120-an vesznek részt benne, tanulmányozásos cucc. Gyakrabban tükrözik majd emiatt( qrvára nem jó,bóditás nem hat rá,így érzi végig),de a doki ezt javasolta. Hamar eljutott a biológiai kezelésig,2 éve diagnosztizálták nála a betegséget, és kb 6-7 hónap alatt átkerült Debrecenbe,mert helyben már nem tudtak vele mit kezdeni (Nyíregyházán). Úgyhogy kb 1,5 évig,de szte végig küszködött, számottevő javulás nem volt..
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Van itt olyan aki a Love UC nevű infúziót kapja? Feleségem fogja kapni,humira nem vált be... Vélemények érdekelnének hogy mennyire jó cucc, mellékhatások,stb. -
darvinya
titán
NFL.meccs nézés közben elgondolkodtam nyáron miért sikerült így a vérképem, mert MedRol kúra ennyit biztosan nem segíthet.
Eszembe jutott, hogy most odafigyeltem nyári melegben eszmésztő rendszer ne lúgosodjon el (télen el savasodik) alapbetegség és gyógyszerek miatt.
Erre tavaly nem figyeltem, s ilyenkor már többször is látogattam kórházat. -
joe979
aktív tag
Nem gond, táskámba mindig van , sőt a csomagtartóban is . Meg váltó cucc is , nem szarozok
7 éve kaptam Humirat, azt még Budán , 3 alkalom után kidobta a szervezetem . Évekig szenvedtem a fos Bajcsy kórházban , minden tavasszal lereccsentem , egy hét kórház valamint jott a sztero kúra ! Inflectra indult , majd átmentem remire ... Szerencsére jó az Eszter , valamint a csajok a MÁVba . Csipem őket
-
kew
senior tag
válasz
darvinya #986 üzenetére
Sok helyen adják, de megvannak a feltételei, hogy mikor adható. Elhúzódó steroid és immunszupresszáns kezelés után, ha ezek nem hatnak illetve steroid függőség alakul ki, akkor adható. Sajna előtte több hónapig kínoznak ezekkel a szarokkal és csak utána adják oda a jóságot
Én a mávba járok, már évek óta humirát kapok csak és (koppkopp), remekül vagyok
-
Findzs
addikt
válasz
darvinya #984 üzenetére
Én már 10 éve szedem.
Nem csodálkoznék ha ebbe halnék beleBiológiai kezelés kellene de azt csak indokolt esetben adják.
Ha pl. nem hatnak az egyéb gyógyszerek vagy fisztulák alakulnak ki.
Na meg az is biztos okozhat egyéb bajokat szép számmal.Itt egy nem túl régi iromány ami tudományos.
[link]Valami természetes gyulladásgátlót szedni kellene, mondjuk kurkumát.
[link] -
Findzs
addikt
Nagyon ritka mellékhatásnak van írva a máj károsodása.
Az meg hogy oda van írva, hogy máj és vese elégtelenségbe ne szedje kb. minden 2. gyógyszernél ott van.
[link]Egyébként meg nem tudunk mit csinálni akármi van szedni kell mert kikészül az ember.
Én imuránt is szedek. Ami annak a betegtájékoztatóján van az egyenlő a temetővel. Sokan nem is bírják, érthető módon. -
darvinya
titán
Pont ezért írtam, hogy sok gyógyszert tiltanának be.
Mivel legtöbb gyógyszer májkárosító.
Viszont Pentasa leírásában szerepel, hogy előfordul azonnali mellékhatásként májgyulladás, májcirrózis, májelégtelenség.
Külön kiemelve Ne szedje, ha bármi máj és vese károsodás van.
Míg Algopyrin-nél orvosi felügyelet van.A 4 feles pedig egyszerre íva, pont ugyanilyen lórugást ad májnak.
Szteroid is pont ilyen káros, de az elsősorban vesét cseszi tönkre.
-
darvinya
titán
Személyes tapasztalatról nem írtam, csak amit leírás is tartalmaz, és kiemelt figyelmeztetések.
De ha nekemd szakcikk kell, kérj fel egy vegyészt írjon róla, csak utána ne csodálkoz, hogy sok gyógyszert betiltanak utána, mert hosszútávú hatása miatti máj/vese károsodás nem teszene senkinek. -
joe979
aktív tag
Erről a Pentasa dologról , küldhetnél valami szakmai cikket !
-
darvinya
titán
válasz
#16741888 #968 üzenetére
Pszichikai függőségnek nem nevezném, mert ha nem írom fel a kúrák kezdetét, akkor szépen elfelejtem.
3-4 évvel ezelőtt ki kellett dobnom egy egész üveget, mert több éven keresztül megfeledkeztem róla és lejárt a szavatósága.Ha már egészség károsító hatásokról van, akkor óvatosan Pentasa-val, mert májat nagyon károsítja, pl: 1db/granulátum csomag egyenlő 4 rövid ital felessel.
-
darvinya
titán
Az lehetet félreérthető, hogy csak annyit írtam nyár eleje óta szedtem, pedig csak kúrákat tartottam, azaz 3 hónap alatt 2 kúra.
A kúra 2 hétig tart első 4 napban napi/4mg, a fennmaradó napokban 2 naponta/4mg.Függőségnek mondható 1.5-2év alatt fogy el a 16mg/50db-os üveg.
-
-
-
Findzs
addikt
A 2 naponta 4 mg medrolt a doki írta fel megelőzés céljából?
Mert a vérképed jó. A gyulladás kicsit emelkedett de ennyiért még nem szoktak medrolt írni.
-
darvinya
titán
válasz
troland26 #959 üzenetére
Én is csodálkoztam, mikor háziorvosom átküldte eredményt, nem szokta, ráadásul nem is nála volt vérvétel.
Előző hsz-embe lévő nyári kura ennyit hozott és nagyon figyeltem ételekre.
Ételeknél nagyon kerülöm tápos túl tenyésztet állati húst, zöldségből sem nagyüzemis féléretlent veszem/eszem.
Fűszerből bors helyett borsikafűvet használom, stb.Kálciumból(CalciCarb) nyáron többet vettem be, hogy pótoljam.
-
Findzs
addikt
Augusztus elején 1 hétig voltam korházban.
Hasfájás, láz, 100 fölötti crp.
Medrol, klion, criptobay trió után jöttem helyre.Most még szedem a medrolt kétnaponta 4 mg -ot.
Nektek nem volt problémátok a meleg miatt?
Mert csak arra tudok gondolni, hogy az hozta elő. Máskor mindig megvolt az oka stressz, rossz gyógyszer stb. de most csak a melegre tudom fogni. -
darvinya
titán
válasz
SlayerSub #954 üzenetére
Szia
B.E.K-ban csak Dr. Topa Lajos-t ismerem.
Én Dr. Theisz János-hoz járok Szent Imré-ben.
Kórházban Dr. Topa vezeti az osztályt, egyik dokija Theisz. -
SlayerSub
tag
Valaki megbizható privát dokit tud ajánlani, szerencsére semmi bajom megvagyok napi 1 pentázán, de most a cég ahol vagyok biztosítja a dolgozóit, így kb bármelyik magánba mehetek ingyen. Én a Budai Egészségközpontra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest