Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz SlayerSub #917 üzenetére
Udv itt sajnos.
Legyel pozitiv, egyaltalan nem biztos hogy chron vagy colitis.
Lehetett az a gyulladas egy fertozes vagy valami mas miatt is.Lehet azert se tudtak megmondani egyertelmuen hogy mi is ez.
Probiotikumot is szedjel ha esetleg nem tenned. Mondjuk protexin natural care.Jobbulast!
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz SlayerSub #919 üzenetére
Az fontos, hogy fejben is ott legyen az ember.
Maradj csak pozitívHa még is kiderülne a rosszabb verzió akkor sincs semmi.
Én több mint 10 éve vagyok diagnosztizált crohnos, meg túl vagyok egy műtéten is, mégis élem az életemet mit az előtt.
Kis odafigyelés kell és el is lehet felejteni a dolgot"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz SlayerSub #921 üzenetére
Felejtsd el a netet.
Nincs 2 egyforma ember így 2 egyforma betegség sem.Volt ilyen időszakom nekem is, olvasgattam a neten és mindig elszomorodtam, hogy mi lesz még ebből.
Aztán rájöttem, hogy hülyeség mert pont e miatt lesz rosszabb mivel ez egy pszichoszomatikus betegség és azért nagyban befolyásolja az idegi állapotunk.Betartod amit a doki mond közben rá fogsz jönni mi az ami neked még pozitívan befolyásolja és ezeket betartva élhetsz teljes életet.
-
darvinya
titán
válasz SlayerSub #954 üzenetére
Szia
B.E.K-ban csak Dr. Topa Lajos-t ismerem.
Én Dr. Theisz János-hoz járok Szent Imré-ben.
Kórházban Dr. Topa vezeti az osztályt, egyik dokija Theisz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz SlayerSub #1009 üzenetére
Az is benne lehet.
De CRP csak gyulladás mértékét jelzi, ami nátha alatt is megemelkedik.Nekem is pár napja/hete ennyi a CRP, s teljesen kikészített az időjárás (nemrég írtam).
Tükrözést Én már nem vállalom be, mert utóbbi 8 évben, csak rosszabbul jöttem ki, mint vizsgálat előtt, plusz elegem lett kínzásból.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Findzs
addikt
válasz SlayerSub #1017 üzenetére
Tőlem is meg szokták kérdezni altatásnál, hogy mivel jöttem mert nem vezethetek utána.
Mindig azt kamuzom, hogy hoztak és majd jönnek értem.De az legalább jó hír, hogy nem találtak semmi komolyabb gyulladást, vagy szűkületet, tágulatot, stb.
-
darvinya
titán
válasz SlayerSub #1023 üzenetére
Edzés nem fog rontani, csak ha túl terheled magad és ezáltal több energiát fogyasztasz.
Én is bicajozok, de figyelek arra, hogy ne merítsem túl magam.
Párszor már sikerül régebben, melynek nem kellemes vége lett.
Mivel ételből nem tudtam felszívni tápanyagot.CRP szám átlagosnak mondható.
2002-ben 53 volt nálam, s ekkor kerültem kórházba és ekkor mondták ki Crohn betegséget.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz SlayerSub #1030 üzenetére
Na erre már nem is emlékeztem, köszönöm, igazad van.
Engem is totál meg kavar, hogy miként írják.
Tehát mg/l mértékegységnél 7mg/l alattiak a normális, ami előtag nélküli mértékegységnél 500-at jelent.
Anno még így írták, de lehet rosszul emlékszem, de most nem túrom fel szekrényi orvosi dolgokat miatta.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Monoton
tag
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz SlayerSub #1059 üzenetére
A doki kitölt egy papírt és ráírja hogy mikortól áll fenn a betegség. Eddig a pontig lehet visszamenőlegesen igényelni - legalábis törvényesen. Aztán hogy ki mit ír a bevallásába és hogy csal adót, az már más tészta, mivel az igazolást ha jól emlékszem nem kell csatolni.
-
törölt tag
válasz SlayerSub #1020 üzenetére
Szia, tudom régi a bejegyzés de érdekes a téma felvetés ezért másnak is hasznos lehet. Az esetleges tünetek nem a stresszes időszakban fognak kijönni, mert ilyenkor a szervezet a túlélésre koncentrál. Állatvilágban erre a példa hogy ha a nyúlnak menekülnie kell a róka elől akkor ott nem fog megjelenni testi tünet mert a túlélés a cél, a tünet pedig hátráltatná a túlélésben. Így működik az embernél is.
Onnantól viszont hogy megoldódott a probléma a test megoldási szakaszba kapcsol és jönnek a tünetek, amiben a modern orvostudomány téved és itt mennek be leginkább az erdőbe hogy ezek a tünetek éppen azért jönnek mert a test állítja helyre a folyamatokat. nem veszik figyelembe a az elváltozások két szakaszúságát.
Egy sejtszaporulatos elváltozás erre általában nagyon jó példa. Stressz szakaszban vagyis konfliktus aktiv szakaszban nem okoz tüneteket legtöbbször mert a test túlélésre koncentrál, ilyenkor a sejtszaporulat funkció/performance növekedést okoz. Pl. bélben Amint megoldódik a probléma és nincs visszaesés a sejtszaporulat elkezd elbontódni, ekkor jön a vérzés görcsök láz stb. Ilyenkor megy az ember orvoshoz akkor amikor a szervezet már amúgy is elkezdte a probléma elbontását. Végtelen számú eseten újra ellenőrizhető és több ezer esettanulmány áll rendelkezésre hogy a dolog így működik.Crohn egy picit más mert ott folyamatos visszaesések vannak, nem olyan heves konlfiktus mint egy rák, de folyamatos visszaesés történik ezért állandó a növekedés elbontás.... ezért alakulnak ki a fekélyek.
Lényeg: megnyugvási szakaszban fognak jönni az esetleges tünetek gyulladások, láz, vérzés stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest