- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-05 18:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
-
bombibmw
veterán
-
ripla
addikt
-
ripla
addikt
-
VágniValó
addikt
Ilyenkor mindkét jómadár kánonban mondja a saját 2-3 sorát!?
Lehet egyszer kipróbálom, szintén a távolság miatt Pailune-ban már csak 2 bounty az "adósságom"Más, tudom nagy trend és vicces a "still in Hernand", de ha eljutottok Demeniss-be szerintem onnan nem fogtok kijönni kb soha. Első képen nyilván nincs szinte senki hajnal 4-kor, de 6-kor már indul az élet, ez csak egy tér, de csak ámulok és bámulok az egész városon. This game fucks hard!

Ez csak egy tér a palota előtt, többet nem mutatok, de lesznek parkettába csapódó álkapcsok. -
myckey
veterán
En alt raforditom amit kell...erzem a kihivast. Majd HA valami nem adja ki ( barmi game )..
fordulok a kozonseg segitsegehez
Egy ido utan, termeszetesen ne copassa magat az ember, ha mar kezd atfordulni a dolog.
Azt lattam, hogy sokszor kell, nagy tavokat megtenni ( idegesiti is az embereket a kuldetesek, feladatok felepitese ) ...
Ez miatt nem kaptal meg "gorcsot" ? Mondjuk ugy osszessegeben ! Barmilyen quest, mellekes fo vagy mini game. Akarmi dolog.
A rendszertelenseg, osszecsapottsag, logikatlansag, irrealitasa miatt.Vagy abszolute elegedett vagy a hatasokkal, utazassal meg ami ezzel jar ?!
EN meg nem kerultem ilyen helyzetbe, Egyelore elso tartomanyban teszekveszek

-
myckey
veterán
-
VágniValó
addikt
Banyek nekem ez megvan, meg van valami sör is ami sokszorozza a loot-ot amit sikeres küldetésért kapsz, azt se próbáltam. Van egy malacperselyem, ami állítólag növeli a pénzt amíg nem vagy a játékban, én nem láttam hogy több pénzem lenne, szóval ha kaptam is az csak copper volt de nem ezüst.
-
myckey
veterán
-
VTom
Topikgazda
-
S e t h
nagyúr
-
shotika
őstag
-
shotika
őstag
-
myckey
veterán
Igen, a "kamera valtas" gomb, tartasra, bedobja konstans a Mapot.
De alig kell tartani, pillanat az egesz
Nem sztm, tegnap is igy adta be mindig a Mapot, hasznaltam mar ezt. Csak azert is, mert egybol irtam ide is a valaszt, es meg akkor nem is frissitettem le, azt hiszem.
*
Ertem, es mar olvastam mashol is, kerestem is lehetosegeket...etc.
DE, semmi nyoma nalam az In Game photomode keszitett kepeknek. Sehol
Pedig mindent nyalaztam mar, oda vissza meg keresztulkasul...
Passzolom a dolgot.A Steam alatt az megvan, es persze a PrtScr is, ha azzal megy.
-
ripla
addikt
-
VTom
Topikgazda
-
S e t h
nagyúr
-
Hiei555
aktív tag
-
Ellia
addikt
-
shotika
őstag
"csak lehet kicsit most besokalltam vele."
Ez az érzés nálam is eddig mindig előjött az ow gameknél - igen még egy WItcher 3-at, RDR2-őt is félretoltam egy idő után, mert sok volt

Talán egy kivétel volt, a Kingdom Come Deliverence 2, de ott az első 5-8 óra volt kicsit nyögvenyelős, utána teljesen beszippantott.
-
shotika
őstag
-
ripla
addikt
-
Viper26
nagyúr
-
VágniValó
addikt
-
VTom
Topikgazda
-
-)Verso(-
támogató
-
-)Verso(-
támogató
Nem vágom, mert ezeket kb 2x használtam, nem igazán látom szükségét, mert így is hullik mindenki, csak láttam, hogy ott vannak
Mi lenne akkor ha megfenném a kis kardom, és javítanám a páncélom, lehet úgy menne a sötét nagyúr is, erre nem is gondoltam csak most 😳 Amúgy alvás után nem regenerálódnak ezek, frankón eddig ezeket nem is néztem... -
-)Verso(-
támogató
-
Peace
nagyúr
Akkor nem árt bevágni pár arany rúdat a bankba!
Valóban van több kutatási fa, egybe én is belefutottam. Csak azt mondta, hogy egyelőre semmit nem tudok kezdeni vele, így mentem is tovább. De ha valaki maxos HP+stamina+spirit kombót akar, akkor tényleg kellhet lovetta a kutatásra. Stamina 10-nél érte el a cap-et, HP meg 11-nél. -
-)Verso(-
támogató
Nincs is, mert én néztem be, de nagyon
Amik alapból benne voltak képességek, nos azokra is azt hittem, hogy socket, elnézést a félre infóért, most tudtam megnézni és feleszmélni, hogy mekkora balfasz vagyok
Igen a pénzt is rosszul írtam most nézem, hát többet kellene pihennem, mondjuk most volt 3 nap, de úgy látszik ez is kevés volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macy
addikt
-
macy
addikt
-
LÁZ
addikt
-
-)Verso(-
támogató
Annyit tudok, hogy nem boss dobta, valami barlangban volt egy ládában...amúgy egy főnix van rajta, sima kerek pajzs felül egy ovális kivágással...majd rakok fel képet róla hátha az segít, csak elutazunk vidékre rokonokhoz, így nem vagyok Ps5 közelében, majd jövő héten valamikor 😁
-
-)Verso(-
támogató
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Moby
veterán
Ennél a játéknál ha irányításról van szó, nem tudom hogy lehet röhögés nélkül leírni az optimalizáció szót
Ha konzolon játszanám rövid úton kapnék agyfaszt a gombkombinációktól, pc-n csak az menti meg, hogy a kontroller saját szoftveréből olyan kombókat állítok, amilyet akarok, de meg ott van deadzone állítási lehetőség, ami a játékban nincs, szóval konzolosknak cumi van, ha túlérzékeny az analóg.
Szóval maradjunk szerintem annyiban, hogy nincs ez optimalizálva semmire, jelenleg a legtöbb gondja a játéknak jellemzően irányítás-related. -
warcat
veterán
-
rottenbull
őstag
-
rottenbull
őstag
-
rottenbull
őstag
-
toxicjew
addikt
-
toxicjew
addikt
-
Peace
nagyúr
Jaja, pont most futottam bele a patch notes-ba én is FB-on. Sok olyan került veley ami idegesítő volt! Mondjuk sok mati elverését megúszhattam volna ezekkel a coin-okkal. De ahogy láttam most már találhatunk ládákat, amiben különféle matik vannak. Holnap már újra otthon és folytatódhat a kaland!!!
-
VTom
Topikgazda
-
Peace
nagyúr
Üresjárat, amikor épp nem vagy benne valami kritikus küldetéssorozatban vagy az is gond lehet, ha olyan helyen próbálsz aludni, ahol erre abszolút nincs lehetőséged. Természetesen lehet várakozni, már pár napja is beírtam ide tippnek. L1-el (nem tudom billentyűzeten mivel céloztok) kijelölöd a tüzet és megjelenik a wait opció.

-
Peace
nagyúr
Üresjáratban mindig lehet aludni. Vagy alternatívaként tabortűznél várakozni. De ha a kimerültségi szintes nem engedi, akkor ki fogja írni, hogy nem vagy elég fáradt.
Nekem is csak a saját táborban van láda 8. fejezet.
Nekem 2 küldetés npc tűnt el a táborban. Az egyiknél le kéne adnom, masiknál folytatni. Több nap is eltelt, nem tértek vissza soha.
-
pzstm
titán
-
warcat
veterán
-
Peace
nagyúr
Valami nem stimmel nálam sem a fotómóddal. Direkt csináltam két képet, hogy majd jól mutogatom és ocsmányul néznek ki. Mintha valami kékes vagy lilás szűrő lenen rajta, pedig csak megnyomtam a kép készítése gombot a játékban.
Arról nem is beszélve, hogy szörnyű ilyen pusztulat fakón látni SDR-ben a monitoron. Inkább nézem élőben a tv-n.
-
VTom
Topikgazda
-
Moby
veterán
-
matebabaja
junior tag
-
warcat
veterán
-
VTom
Topikgazda
-
Viper26
nagyúr
-
VágniValó
addikt
Bruttó 1 órát toltam, de a mozgás tényleg 180 fokos fordulatot vett, dinamikusabb lett Kliff és reaktívabb, piszok jó munkát végeztek.
Átnéztem ezt-azt a térképen, ez a kezdő város még csak nem is nagy, lesznek nagyobbak, mégis tele élettel, random encounter-ekkel és küldikkel...mi lesz itt a többi városban meg faluban? Eszméletlen a kontent mennyiség amit beleraktak a játékba. -
wolf13
őstag
-
Moby
veterán
-
WATERDACA
őstag
-
VTom
Topikgazda
-
VTom
Topikgazda
-
Viper26
nagyúr
What?

Erre nem számtottam ki is próbálom.
Egyébként bankon keresztül van passziv bevétel, nem gondoltam volna.Pár dolog.:
1. Combat & "The Watcher" System
Combat is the core of the game, moving away from traditional RPG stat-checking toward player skill and physics-based interactions.
The "Watch and Learn" Mechanic: Unlike most RPGs, you don't just unlock skills in a menu. If an enemy (or boss) performs a move—like a specific kick or a sword flourish—Kliff can "observe" it to learn and add it to his own repertoire.
Pro-Wrestling Grappling: You can tackle enemies, perform German Suplexes, powerbombs, and giant swings. These physics-based moves allow you to throw enemies into each other or off cliffs.
Boss Poise & Finishing Moves: Bosses have a "Stagger" meter. Once depleted, you can trigger cinematic finishing blows by pressing light and heavy attack buttons simultaneously.
No Traditional XP: Progression is tied to Abyss Artifacts (collected from puzzles and bosses) and gear upgrades rather than a standard level-up bar.2. Traversal & Exploration
The world of Pywel is highly vertical, and the game provides several ways to navigate it:
Gliding & Sky-Falling: Similar to Tears of the Kingdom, you can glide from high altitudes. There is also a "Swift Flight" skill that lets you dash mid-air.
Free-Climbing: You can climb almost any surface (trees, walls, cliffs) governed by a stamina bar.Diverse Mounts:
Horses: Can be tamed via a "bucking" minigame and leveled up through use.
Dragons: Used for aerial combat and long-distance travel.
Dwarven Mechs: Late-game mechanical suits equipped with missiles and heavy weaponry.
Abyss Nexuses: These act as fast-travel points, but they must be unlocked by finding "Traces of the Abyss" in the world.
3. World Interaction & Physics
Pearl Abyss’s BlackSpace Engine allows for high levels of environmental reactivity:
Axiom Force: A magical ability that lets you grab and manipulate objects (and enemies) in the environment to solve puzzles or use as weapons.
Destructible Environments: You can chop down trees to crush enemies or destroy structures like carts and fences to find alternate paths.
Elemental Synergy: Fire spreads through dry grass, ice freezes water to create platforms, and lightning conducts through metal or wet surfaces.
Propulsion Moves: Skills like "Force Palm" can be used offensively to blast enemies away or defensively to propel Kliff into the air for a height boost.4. Life Skills & Survival
These "mercenary life" mechanics are surprisingly deep and fully animated:
Hands-on Gathering: Mining, logging, and harvesting aren't just menu clicks; they involve manual animations.
Cooking System: You gather ingredients and cook them at campfires. Meals provide essential buffs for Spirit (mana) and Health.
Greymane Camp Management: You manage a mercenary camp, which acts as a hub for upgrading gear, resting, and sending companions on missions.
Reputation & Crime: You can steal, vandalize, or rob caravans. However, committing crimes like murder leads to high bounties and aggressive guard pursuit.5. Social & Companions
While Kliff is the main protagonist, the game features a "Squad" element:
Playable Companions: You can switch to or summon allies like Damiane (agile gunslinger/swordswoman) or Oongka (heavy-hitting orc) to utilize their unique skill sets for specific puzzles or battles.
Pet System: You can pet and bond with animals (cats, dogs, even chickens). High trust levels allow pets to assist in looting or scouting. -
Ellia
addikt
-
Moby
veterán
-
nesh_019
senior tag
-
Viper26
nagyúr
Pont ez jutott eszembe hallod...
Legyen opció a rebind, ha valakinek az kell, de ne legyen rátolva mindenkire.Ha valakinek kéne.:
-
VágniValó
addikt
-
Viper26
nagyúr
-
VágniValó
addikt
-
LLKobe
veterán
-
BoneDragon
veterán
-
Moby
veterán
> "A" gombot kell nyomni vagyis nyomva tartani a futáshoz
Mi? Dehogyis. "A"-val csak beállítod a futás sebességét, onnantól fut. Nem kell nyomn i semmit. Ha egyszer nyomod kicsit fut, ha duplán nyomod jobban fut, stb.
Szerintem a review-k is azért szórnak, mert az emberek azt sem tudják mit csinálnak
Valahogy hozzászokott mindenki, hogy az openworld játékok iszonyúan fogják a kezét a játékosnak, ez meg nem. Egyszer megmutat mindent, aztán csináld fiam. Nekem meg ez pont tetszik. -
VTom
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Óra topik
- Milyen joysticket vegyek?
- Temu
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED monitor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet egyszer kipróbálom, szintén a távolság miatt Pailune-ban már csak 2 bounty az "adósságom"
Ez csak egy tér a palota előtt, többet nem mutatok, de lesznek parkettába csapódó álkapcsok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig mindent nyalaztam mar, oda vissza meg keresztulkasul...
Amik alapból benne voltak képességek, nos azokra is azt hittem, hogy socket, elnézést a félre infóért, most tudtam megnézni és feleszmélni, hogy mekkora balfasz vagyok

Damiane fun?
Arról nem is beszélve, hogy szörnyű ilyen pusztulat fakón látni SDR-ben a monitoron. Inkább nézem élőben a tv-n.
1 alma (akármilyen gyümi) + 1 hús
Taktikázni kell és nem fej nélkül rohanni + legyen nálad egy csomó életadó stuff
VTom