- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
matebabaja
junior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem tudom, a távoli textúrák olyan furcsák meg a megvilágítás.
-
matebabaja
junior tag
Vannak ilyen lebegő kockák, a mapon is jelöli. mit lehet ezekkel kezdeni?
-
matebabaja
junior tag
Az inventorymban ahol a fegyverek vannak, van egy kasza az mégis minek ha nem tudom elővenni? Illetve van egy csatabárd arra meg azt írja nem felszerelhető. Rohadtul nem látom át az egész rendszert tudom
-
matebabaja
junior tag
Készül a magyarítás , most olvastam discordon. Elvileg ma este vagy holnap kikerül. Elvileg nehéz volt megoldani, de egy cseh programozó besegített nekik, így ha frissül már a game simaliba lesz
-
matebabaja
junior tag
Egy kicsit off, de srácok, csajok hogy van ennyi energiátok gamelni pl ezt? Én nem bírok 1-2 óránál többet a gép elött ülni, pedig jó székem is van. Napi szinten mozgok és látom h már mennyi órát beleöltetek
-
matebabaja
junior tag
Ezt a sok skilleket alig bírom megjegyezni, hogy mit kell nyomni ( billentyűzeten) vagy csak én vagyok totál szenilis és béna? Nomykodok össze vissza mindent mint süket a csengőt.
-
matebabaja
junior tag
Sikerült kiprobálni végre. Már az első falucskába járo ahol kéményseprőnek álltam. Minden cinematic-on + RR is bekapcsolva quality vagy balanced móddal megvan a 60körüli fps. FG-el meg van vagy 200. Nem látok eddig vibrálást se sercegő textúrát amit írtatok páran. A bill.kiosztást nem értem. F2-vel jön elő a mz inventory wheel vagy mi.. meg a vágtánál is folyamatosan shiftet kell nyomkodni...az ember ujja elfárad...egyelőre nagyon sok az infó meg az interakció. Fel se fogok sokmindent.. Őszintén szólva nem tudom h menjen a refund vagy még szórakozzak vele...
-
matebabaja
junior tag
Én meg csak ma fogom kipróbálni.. csak azt nem értem hogy sok panasz van itt is a grafikára....akkor a yt-s videókon meg miért néz ki "olyan faszán"? Pl 5080as teszteken.
-
matebabaja
junior tag
aki nem pro angolos az meg se próbálja akkor szerintetek? arra értem, hogy nem fogja a kezed és nem rágja szájba mit merre hogyan.
-
matebabaja
junior tag
Nagyon kiváncsi leszek erre, ezt úgy mondom, hogy nem vagyok egy nagy rpg fan, de az openworld része eddig tetszik videók alapján. Remélem nem ilyen Ac féle lesz repetatív szarzuhé lesz
-
matebabaja
junior tag
A Loaded( korábban cdkeys ) oldalon nincs előtöltés soha? Csak a megjelenés napján kapja meg az ember a kódot? Ohh utólag most nézem megjött a kód

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Padavan firmware
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hobby elektronika
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest