Új hozzászólás Aktív témák

• Reyorkin

tag

válasz attika89 #37 üzenetére

A Digital Mix-nél volt.
    A pixmania-ról az egyik ismerősöm mesélt, akinek semmi baja nem volt velük. Már ott jártam, hogy tőlük rendelem meg, de szerencsémre nem volt raktáron. Vártam vagy 3-4 hetet, közben meg folyton lestem a netet, hátha lesz valahol attól, hogy szugeráltam :D:D. Ekkor jött a mázli, hogy a Digital Mix-nél volt, ráadásul a 60-as. Megrendeltem, és rá egy hétre mehettem érte (2007. június eleje) (Postázták volna, de a postában nem bízok. Egyszer egy DVD mellékletes újságot, ami a Házimozi volt, a ***** postás félbehajtotta. Tudni kell, hogy A4-es formátumú, kb 5-6 mm vastag újság, elég kemény gerinccel, és mégis a DVD-Video tok köré hajtogatta. Képzelem, mit művelt volna a ZEN-nel ;)).
    Az USB-s adapter jó kérdés, mert ugyebár USB-s eszközöket lehet beledugni. A számítógépre USB-n tudod rákötni, így lehet tölteni, és persze az adatokat is így tudod rárakni. Szerintem, bár ez lehet, hogy hülyeség, ha az adapter nagyobb felültséget nyom a kütyünek, az nem túl egészséges, mármint a Sync Adapter bemenének, mert lehet, hogy ott nem bírná a nagyobb feszültséget. Ha meg az az adapter ugyanakkora feszültséggel dolgozik, mint a számítógép USB portja, akkor időben nem lesz különbség.
    Egyébként amikor zenéket pakolsz a kütyüre, automatikusan elkezdi tölteni is. Ráadásul olvastam valahol, lehet, hogy pont itt, hogy nem feltétlenül tesz jót az akksinak, ha folyton csontig meríted, és úgy töltöd max-ra.
    Én azt mondom, hogy amíg nem életbevágó, addig maradj meg annál, hogy a géppel töltöd.

Amúgy meg a megfelelő alkalom... Hát... Az a gond, hogy senki sem tud jósolni, és én spec. nem egyszer jártam már úgy, hogy valamit megvettem, és rövid időn belül lement az ára, és én meg a falba csapkodtam kicsiny fejemet vala. :DDD :D :W

Új hozzászólás Aktív témák