Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
ezt nem csak úgy kitaláltam, használtam al889es alaplapit egy ideig, és minőséginek egyáltalán nem lehet nevezni
még egy sb live alap driverekkel is hallható különbségek vannak... -
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Érdemes megnézni a Steam survey eredményét. Kb 5% használ X-Fi-t a gamerek között. Gyakorlatilag az egyetlen kimutatható mennyiségben birtokolt Creative kártya a gamerek között. Szóval ténylegesen nem érdekel szinte senkit sem.
-
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Talán mert a kutyát sem érdekli az EAX?
-
sirdond
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ennyi pénzért már inkább egy audigy 7.1 se + rá egy youp pax driver ahogy említették
Az alaplapi "fossal" ez össze sem hasonlítható
Az is igaz,hogy ehhez kell olyan szett is amivel hallható a különbség (bár akinek csak egy párszáz forintos hangfalpárja van, annak miért kell 30 dolláros upgrade?) -
Lord Myn
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
comparable to an X-Fi XtremeAudio
Na, akkor jól tippeltem...

-
Male
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Annyiból kb meg is lehet venni az aktuális alap Creative kártyát... (Mondjuk most nem tudom, hogy épp hogyan áll az Alchemy hozzájuk.)
-
PuMbA
titán
válasz
Komplikato
üzenetére
"Az EAX4 meg tuti a GigaByte elírása, mert EAX HD az szerintem az 5-ös."
EAX 3.0 ADVANCED HD,tehát a hármas verzió óta már HD a neve.[link] -
Speed®
titán
válasz
Komplikato
üzenetére
Kíváncsian várom, hogy a G33M-DS2R laphoz lesz-e támogatás.
Bár alapból is korrekt a 889A rajta, szóval nem tragédia ha nem..A Creativeot inkább nem jellemezném..nyílván beszedik a zsét Gigáéktól is szépen majd. Inkább a saját kártyáikhoz kéne normális támogatást csinálniuk

-
PuMbA
titán
válasz
Komplikato
üzenetére
GigaByte biztos kicsengetett egy jó kis összeget.Szerintem azért van ezeken a lapokon csak,hogy ezeket vegyék.Biztosra veszem,hogy megcsinálják majd valakik az összes HD-s Realtekre.
"elérhető lesz a Creative X-Fi kártyák bizonyos lehetőségei, élükön az EAX4-el"
EAX 4 már Audigy 2-nél is volt,tehát ez nem X-Fi különlegesség.X-Fi-ben EAX5 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest