Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Egyetértek az előttem szólóval, a topicot zárom.
-
KrAt
veterán
Hello
Látom még új vagy, így segítek picit 
Keresőt találsz jobbra fenn, azt tudod témánkénti keresésre is használni, (fórumtémákban) és tudod egy topicon belül is használni (fórumtémában)
Énis ott találtam meg a következő topicot: [link]
Ez egy régi topic, soksok infóval, még most is pörög rendesen
Ide tedd fel a kérdésed, nem kell új topicot nyitni neki
Akkor elveszne a sok topicban a sok infó 
Üdv: Atesz -
DuRieN
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes probléma merült fel, miuátn kilett cserélve az alaplapom. Tehát fellett téve az Xp frissen, aztán szép sorban következtek a chipset, vga stb driver. Aztán a végére eljutottam a hangkártya driveréhez. Aztán amikor az installra kattintottam else akartam hinni amit kiírt hibaüzenetként: ''Setup could not detect any Sound Blaster Audigy 2 ZS on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup program.''
Ez teljes újdonsággal ért. Mert ha kiszedem a kártyát majd viszsa akkor az XP kiírja hogy új hardver blablabla és az eszközkezelőben is látszik. Tehát érthetetlen az egész számomra. Már letiltottam a BIOSban az alaplap hangkártyáját is ... hátha, de sajnos nem.
Erre a problémára várnék haználható megoldásokat.
Köszi
Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Látom még új vagy, így segítek picit