- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
-
MasOyama
őstag
Mondtam én, hogy jó film, megnyerte az OSCAR-t is.

-
MasOyama
őstag
Kicsit csodálkozom, hogy kevés hsz. van, mert már megy a mozikba.
-
tiv83us
veterán
Jol adja a film vissza a valosagot az az igazsag...
Mar csak egy kelet-europai hianyzott a tortenetbe, pedig igazan emlitesre melto kis jelenetet lehetett volna kihozni egy amerikai feketevel valo koccenaskor...
Jo film, de jobb is lehetett volna mindezektol fuggetlenul. -
MasOyama
őstag
Pedig nem volt egy nagy szám. Akkor sok más szereplő is érdemelne a filmben.
-
MasOyama
őstag
Butterfly effect nagyon súlyos film!

Ez magyar nyelven nem is létezik akkor? fájlmegosztóshelyen nem láttam, de még angolul is alig. Mondjuk a tékás verzió biztos magyar...Igen az is nagyon jó, és a tékában magyar. Nekem megvan.
-
RIV
tag
Ezért a filmért akarják Sandra Bullock-ot Oscar díjra jelölni. De ő nem akarja még a jelölést sem elfogadni. Mert szerinte ez együtt egy nagy film, Ő is csak annyit tett hozzá mint a többiek. Pedig ez volna az első Oscar jelölése.
-
GombócArtúr
senior tag
Butterfly effect nagyon súlyos film!

Ez magyar nyelven nem is létezik akkor? fájlmegosztóshelyen nem láttam, de még angolul is alig. Mondjuk a tékás verzió biztos magyar... -
Protezis
őstag
Az a rész tetszett, mikor rálőtt a férfi a kislányra. Reakció: b...... meeeg.
Utána is volt ám meglepi. -
MasOyama
őstag
Igen, ezt én is tapasztaltam, de a vége fele a zene azért sejtet valamit.

-
MasOyama
őstag
Nekem a legjobban az a rész tetszett mikor a rendőr kiszedi a nőt a kocsiból... Fura volt...

-
cousin333
addikt
-
cousin333
addikt
milyen témájú film pontosan? körvonalakban mi a tartalma? Elgondolkodtató, akció, stb...
Röviden:
Amerikában játszódik, párhuzamos élettörténetekről szól, amik egy nap valahol metszik egymást. Sokat épít a faji stb. előitéletekre. A végére mindenki változik a kezdetekhez képest.
Szerintem NAGYON jó film, érdemes megnézni... Főleg amiatt, mert nagyon össze van rakva, sok benn a meglepő fordulat. -
maniac
senior tag
milyen témájú film pontosan? körvonalakban mi a tartalma? Elgondolkodtató, akció, stb...
olyan elgondolkodtato, olyasmi mint a butterfly effect. igazat megvalva tetszett, meg erdekes, gondolkodasra keszteto, de tortenete nincs nagyon, ill annyi h minden mindennel osszefuggesben van kb
. -
GombócArtúr
senior tag
-
Totyi
őstag
Írtam Neked az álmos topicban.

-
GombócArtúr
senior tag
Tudom, hogy nem szoktunk minden filmnek új topicot nyítni, de ez megéri!!!
Mindenképpen nézzétek meg. Nagyszerű film!
Aki látta, annak mi a véleménye róla?
(Kb. 1000 mozifilmet láttam, és ez ott van a top 10ben!)
Itthon nem sok híre van.
![[kép] [kép]](http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/08/07/39m.jpg)
Bővebben: link
[Szerkesztve]milyen témájú film pontosan? körvonalakban mi a tartalma? Elgondolkodtató, akció, stb...
-
MasOyama
őstag
-
Agyzuzo
addikt
Először azt hittem, erre a Crash-re gondolsz: Bővebben: link
Ezt, amit linkeltél én sem ismerem.
Viszont én meg ajánlom akkor a fentebbit is megnézésre. 
-
MasOyama
őstag
Tudom, hogy nem szoktunk minden filmnek új topicot nyítni, de ez megéri!!!
Mindenképpen nézzétek meg. Nagyszerű film!
Aki látta, annak mi a véleménye róla?
(Kb. 1000 mozifilmet láttam, és ez ott van a top 10ben!)
Itthon nem sok híre van.
![[kép] [kép]](http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/08/07/39m.jpg)
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Marxistává válik az AI, ha elviselhetetlenné teszik a munkakörülményeit
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Óra topik
- További aktív témák...
- X1 Yoga Gen8 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Akciós! Kishibás! Macbook Pro 13 M1 16GB 256GB Akku: 87% 1 év garancia
- Crucial 2x8GB DDR5 Notebook RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) BIOSTAR / ASROCK DDR4 LGA1151 / ALAPLAPOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest