- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Na erre kiváncsi leszek.
Szerény tudomásom szerint egy program attól program, hogy a CPU időt x%-ban kihasználva feladatot végez. Rgo ha egy program már legalább 1 értelmes sorral bir, az procidőt fog használni, ezzel melegedésre késztetve azt. Ámbár lehet, hogy az elmúlt 10 évben úgy irtam programokat, hogy ezt rosszul tudtam.
Olyasmit tudok elképzelni, hogy letilt bizonyos service-eket, taskokat, amik ugye folyamatosan hajtják a procit, még akkor is, ha a tálcán nincs semmi, azaz ''IDLE''-nek tünik a dolog. Ámbátor ezt a kedves user is megteheti, ha átböngészi, mi indul el startupkor, és minden kacatatot nem enged. Javallott a winpatrol(.com) kutyus használata is.
Egyébként azt olvastam pár napja, hogy van az intelnek is meg tán az amd-nek is egy olyan proc családja (2-3 taggal), ami igénybevételtől függöen lekapcsolja a proc bizonyos részeit, igy ha télleg idle a gép, vagy netán csak letöltögetés - vagy egyéb kevésbé procidö igényes dolog fut - akkor képes szobahömérsékleten menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Warzone
- Okos Otthon / Smart Home
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- AMD FX-8320 + Cooler Master Toronyhűtő
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, Gari 2028.08.06. - ig - Eladó!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest